Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou."— Transkript prezentace:

1 N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“

2 S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou kostru. A velmi vyvinuté svaly. Širokou hlavu s,,rozplácnutým“ čenichem a většinou černou nebo černo-bílou maskou.

3 P ÉČE Boxeři nejsou nároční na úpravu srsti stačí je pouze jedenkrát do měsíce vykartáčovat a jednou za 2-3 měsíce vykoupat. V čem jsou jinak nároční je však pohyb. Potřebují velký dostatek pohybu minimálně 1,5 hodiny denně. Hodí se tedy spíše k aktivním lidem.

4 V ÝCVIK Výcviku Německého boxera je nutné věnovat hodně času jinak vám přeroste přes hlavu. Začne být rozjívený a mohl by někomu i nechtěně ublížit. Boxeři jsou hodně vnímaví. Učí se tedy velmi lehce a rychle. Základy jako je sedni, lehni, zůstaň a ke mně jsou schopni se naučit za velice krátkou dobu. Mají velkou paměť takže když se nějakou dobu nebudete výcviku věnovat tak to nevadí cviky ani povely nezapomínají.

5 . V YUŽITÍ B OXERA Je několik způsobů jak boxera využít. 1. ke sportovní kynologii- Výcvik poslušnosti, který se pak předvádí na soutěžích- 2. Dogdancing- tanec se psem díky jejich inteligenci se mohou v tomto sportu dopracovat hodně vysoko (vlastní zkušenost) 3.Agility- parkur pro psi je vhodný už méně jelikož trpí na kyčle. Takže je tento sport vhodný max. do 4 let. Jako kamarád.. Miluje děti.. :)

6 G ALERIE FOTEK Zdroj: Text a foto vlastní


Stáhnout ppt "N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou."

Podobné prezentace


Reklamy Google