Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně."— Transkript prezentace:

1

2 Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.

3 Flopo Flopo je jako každý umělec citlivý a vzpurný, spojenec poezie a intuice, neoddělitelný bratr duchovna. Flopo věří více svému srdci než rozumu. Doufá, že když překročí hranice nudného všedního života a bude dělat alespoň jednu bláznivou věc denně, tak si udrží zdravou mysl.

4 Tolo je ze všech Engendros nejvíce pečlivý, praktický a oddaný. V každodenních činnostech si cení pohodlí a bezpečí. Dokáže změnit nejjednodušší rozhodnutí v nejtěžší. Tolo

5 Luka Nejproduktivnější, úspěšný a sebejistý člen Engendros Luka se domnívá, že peníze jsou jedním z největších lidských vynálezů, a že jejich vydělávání je skutečné umění.

6 Tuli Tuli je přátelský, velkorysý a nadšený Engendro, který nikdy nejedná ve svém vlastním zájmu, raději se dělí o své pozitivní vibrace s ostatními. Je tu jen jeden malý problém, nikdo nevěří, že má Tuli dobré úmysly, protože je nápadně podobný ďáblíkovi.

7 Upy Zásadový, kritický a silně moralizující. Upy je Engendro, který se většinu času snaží dělat jen dobro a po zbývající dobu chce změnit špatné postoje a zbrklé jednání ostatních. Upy hodně přemýšlí o svém životním stylu a snaží se, aby jeho aktivity byly skvělým příkladem pro každého a téměř vždy má pocit, že má pravdu.

8 Mitri je to nejmilejší a nejtolerantnější stvoření z party Engendros. Jeho životním cílem je dosáhnout "Míru na Zemi", který pro něj představují poněkud kuriozní aktivity, jako jsou : 12 hodin spánku a 8 hodin před televizí denně. Mitri

9 Odo je poháněn touhou znát a rozumět všemu. Odkud pocházíme? Kdo jsme? Kam směřujeme?, a především tomu, jak souvisí psychická energie vesmíru s odšťavňovačem u něj doma? Odo

10 Kuco Díky své intenzivní vášnivé a silné osobnosti získal Kuco hodnost Velitele skupinky Engendros. Jeho hlavním cílem je chránit spravedlnost ve všech případech, což je důvodem, proč Kuco téměř nikdy nemlčí.

11 A toto je konec mojí prezentace.


Stáhnout ppt "Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně."

Podobné prezentace


Reklamy Google