Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku 2012. Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku 2012. Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí."— Transkript prezentace:

1 FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku 2012

2 Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí od jednoho z dvou hlavních záporáků Vaase (čti Vás), pak elitní vojáci se žlutou,,kombinézou“ od druhého záporáka Hoyta (čti Hojt). Hodnocení herních portálů: Velice dobré Průměrné hodnocení: kolem 90 % Můj pocit ze hry: Skvělá FPS hra a jedna z NEJ her roku 2012. Otevřený svět, kterým je tropický ostrov, je skvěle zpracován. Spousta zvířat, dopravních prostředků a hlavně zbraní. Jason navíc získává tetování, díky nim má nové zkušenosti (útoky, nové zbraně atd.)

3 !OBRÁZKY ZE HRY! Wallpaper hry s hlavním záporákem, Vaasem

4 Dinosauři ve hře nejsou, takže si ji asi někdo předělal :D

5 Vaasovi Piráti vs. Ostrovní Tygři-Chcete si vsadit?

6 Zde vidíte porovnání s grafickými kartami: nalevo Direct X 11, vedle Direct X 9

7 Vylepšování zbraní

8 Far Cry 3 verze 2.0? :D

9 A nakonec Jason Brody-hlavní hrdina příběhu

10 KONEC Děkuji za pozornost a těším se příště


Stáhnout ppt "FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku 2012. Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí."

Podobné prezentace


Reklamy Google