Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte….."— Transkript prezentace:

1 Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..

2 Jak dlouho chodíš na tento kroužek ? A baví Tě ? Chodím sem od začátku tohoto školního roku. Baví mě,nejraději se potom koukám na hotové prezentace. Chodím sem od začátku tohoto školního roku. Baví mě,nejraději se potom koukám na hotové prezentace.

3 Co by jsi kroužku vytkla ? Kroužku bych nic nevytkla,ale můžu říct,co se mi tady asi nejvíce líbí. Líbí se mi,že si tady můžeme vybrat libovolné téma,o kterém budeme psát. Kroužku bych nic nevytkla,ale můžu říct,co se mi tady asi nejvíce líbí. Líbí se mi,že si tady můžeme vybrat libovolné téma,o kterém budeme psát.

4 Jaké máš další zájmové kroužky ? Chodím do oddílu běžeckého lyžování,což je asi můj nejdůležitější a také nejvíc navštěvovaný kroužek. Také chodím na výtvarku a na angličtinu. Chodím do oddílu běžeckého lyžování,což je asi můj nejdůležitější a také nejvíc navštěvovaný kroužek. Také chodím na výtvarku a na angličtinu.

5 Z kterého ze svých článků jsi nejvíce spokojená ? Nejvíce se mi asi líbí článek o Budapešti, protože jsem hodně psala z vlastních zkušeností. Nejvíce se mi asi líbí článek o Budapešti, protože jsem hodně psala z vlastních zkušeností.

6 Čím by jsi v dospělosti chtěla být ? O tom jsem ještě nějak moc nepřemýšlela,ale vím, že když jsem byla malá,chtěla jsem být učitelkou asi jako každá malá holka. O tom jsem ještě nějak moc nepřemýšlela,ale vím, že když jsem byla malá,chtěla jsem být učitelkou asi jako každá malá holka.

7 Jaký je tvůj největší sen ? Mám hodně snů,ale největší z nich je podívat se do Kanady.To už si přeju asi 6 let. Mám hodně snů,ale největší z nich je podívat se do Kanady.To už si přeju asi 6 let.

8 Jakou vlastnost na lidech nemáš ráda ? Nemám ráda,když se lidi vytahují. Nemám ráda víc vlastností,ale špatné vlastnosti má každý člověk a pokud tam převažují vlastnosti dobré,dokážu ty špatné přehlédnout. Nemám ráda,když se lidi vytahují. Nemám ráda víc vlastností,ale špatné vlastnosti má každý člověk a pokud tam převažují vlastnosti dobré,dokážu ty špatné přehlédnout.

9 Jak by podle Tebe měl vypadat správný učitel ? Měl by látce,kterou učí rozumět a umět to dětem vysvětlit,což je podle mě občas docela těžké. Měl by látce,kterou učí rozumět a umět to dětem vysvětlit,což je podle mě občas docela těžké.

10 Proč jsi se rozhodla nepřestoupit z 5. ročníku na gymnázium ? Neměla jsem důvod,na Metelkárně se mi líbí a hlavně jsem nechtěla opustit kamarády, které tady mám. Neměla jsem důvod,na Metelkárně se mi líbí a hlavně jsem nechtěla opustit kamarády, které tady mám.

11 Zúčastnila ses nějakého školního zájezdu ? Pokud ano,co jsi tam zažila a co by jsi na takovém zájezdu změnila ? V loni jsem byla v Provence. Zájezd se mi líbil. Chodili jsme k moři, soutěžili jsme a to se mi líbilo. Vylepšila bych jen ubytování. V loni jsem byla v Provence. Zájezd se mi líbil. Chodili jsme k moři, soutěžili jsme a to se mi líbilo. Vylepšila bych jen ubytování.

12 Proč jsi se rozhodla pro francouzský jazyk ? Líbí se mi ten jazyk sám o sobě. Je zvučný, ale na druhou stranu je velmi těžký. Líbí se mi ten jazyk sám o sobě. Je zvučný, ale na druhou stranu je velmi těžký.

13 Který předmět ve škole přímo nesnášíš ? A který naopak zbožňuješ ? Nevím jaký předmět nemám vyloženě ráda. V nějakých hodinách mě ten předmět baví, ale další hodinu zase ne. Je to různé. Mám ale velice ráda angličtinu. Vím, že je teď důležité umět jazyky, zejména angličtinu. Ráda si přečtu i nějaký článek nebo knížku v angličtině. Nevím jaký předmět nemám vyloženě ráda. V nějakých hodinách mě ten předmět baví, ale další hodinu zase ne. Je to různé. Mám ale velice ráda angličtinu. Vím, že je teď důležité umět jazyky, zejména angličtinu. Ráda si přečtu i nějaký článek nebo knížku v angličtině.

14 Jaký máš názor na „konec světa“, který se má uskutečnit 21.12.2012 ? Nevěřím tomu. Nevěřím tomu.

15 Jsi na této škole spokojená ? Ano, jsem. Máme dobré učitele, mám tu kamarády. Nemám si na co stěžovat. Ano, jsem. Máme dobré učitele, mám tu kamarády. Nemám si na co stěžovat.

16 Líbil se Ti tento rozhovor ? Ano, líbil. Jste šikovné. Ano, líbil. Jste šikovné.

17 Máje děkujeme za rozhovor. Lenka a Naty


Stáhnout ppt "Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte….."

Podobné prezentace


Reklamy Google