Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu."— Transkript prezentace:

1 Part 1

2 Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu ani světla reflektorů. Má odvahy na rozdávání a dokáže zachovat chladnou hlavu, a to i přes vnitřní zmatek, s nímž se snaží vypořádat poté, co ztratil svého přítele. Záznam z kamery, která dotyčnou misi snímala, však jasně vyloučil jakékoli zavinění ze strany Stormera. Přesto se stále nemůže zbavit pocitu, že mohl něco udělat jinak. Stormer se rozhodl stát velitelem Alfa týmu, protože si je plně vědom svých schopností. Přiznává, že má soutěživou povahu, a proto se na pozici šéfa cítí dobře. Na druhé straně ale také připouští, že je občas trochu moc konzervativní, tj. zajetý ve svých kolejích.

3 Nathan Evo Evo je jeden z nejnovějších nováčků hrdinů vytvořených v Hero Factory. Jeho vnitřní konstrukci tvoří nejmodernější rám, který poskytuje kvalitnější platformu pro aktualizaci a modernizaci na každou misi. Je to spolehlivý a nebojácný ostrý hoch. Evo je nadšený z jemných detailů svého zbrusu nového těla, které dokáže skvěle využít. Navíc je úžasně ohebný a hypersenzitivní. Jako komunikační expert dokáže navázat spojení téměř s každým systémem a je rovněž novým šéfem Hero Outreach. Najdi ho na HeroFeed nebo se s ním můžeš seznámit v HeroBook!

4 Rocka Nejnovějším hrdinou, který opustil brány rozsáhlého výrobního zařízení Hero Factory, je Rocka. Rocka je sestrojen z vylepšených součástek za použití nejnovějších technologií. Jeho předchůdcem je taktéž velmi úspěšný nováček, Furno, jejich životní postoje jsou však diametrálně odlišné. Rocka je impulsívní a sebejistý, podobně jako byl Furno zamlada. Jeho základní instinkt mu velí vrhnout se do problému po hlavě bez ohledu na to, zda je či není k takové výzvě připraven. Jeho inteligence a schopnosti, získané během stovek tréninkových misí, ho převážně ušetřily od potíží, jednou za čas to však stejně přežene. Tak či onak, týmový lídr Stormer vkládá do tohoto hrdiny velké naděje.

5 Mark Surge Surge se svou bleskovou rozbuškou a drzou povahou dokáže způsobit pořádný poprask. Furno, Surge a Breezová jsou tři nejnovější modely a každý z nich má nějakou testovací součástku, která se musí pořádně vyzkoušet. To poslední, po čem mladý nervózní chlápek jako je Surge ale prahne, je přítomnost nějakého vědátorského mouly, který se bude pořád motat kolem a pozorovat jeho reakce. Ale jak vždycky říká Furno, chceš-li být skutečným hrdinou, musíš hrát podle pravidel. Pro Surge platí, že se to snadno řekne, ale těžko provádí. Má spoustu dobrých předsevzetí do doby, než ho něco vykolejí. Dlouhodobé cíle jsou pro něj velkou neznámou, protože se vždy nechá převálcovat momentálními emocemi.


Stáhnout ppt "Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu."

Podobné prezentace


Reklamy Google