Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Moravičany 2015/2016 5. ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Moravičany 2015/2016 5. ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Moravičany 2015/2016 5. ročník

2 Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a věnuji se pohybu. Ve škole mě nejvíce baví matematika. Nejméně mi jde angličtina, ale baví mě. Ráda se o volném čase věnuji zvířatům. Chtěla bych se stát lékařkou.

3 Barbora Havlíčková Ahoj, jmenuji se Barbora Havlíčková. Jsem z Moravičan a chodím tady do školy. Je mi 11 let a chodím do 5. ročníku. Baví mě tancování. Ve škole mám ráda angličtinu, matematiku a vlastivědu. Příští rok budu chodit do ZŠ Mohelnice Mlýnská.

4 Lukáš Kratochvíl Jmenuji se Lukáš Kratochvíl, je mi 10 let. Bydlím v Moravičanech, kde chodím do místní školy. Ve volném čase hraji fotbal. Mezi mé oblíbené předměty patří tělocvik a vlastivěda. V budoucnu bych se chtěl věnovat fotbalu.

5 Miroslav Horníček Jmenuji se Miroslav Horníček. Moje nejoblíbenější vyučovací hodiny jsou tělocvik a matematika. Chodím do fotbalu a hraji na trubku. Chci být právníkem, nebo fotbalistou. Půjdu na ZŠ Mohelnice Vodní.

6 Jsem žákem 5. třídy. Mám 12 let. Bydlím v Moravičanech. Jezdím rád na kole. Zajimají mě auta a hraji na keyboard. Starám se o pejsky, které máme doma. Antonín Šimek

7


Stáhnout ppt "Základní škola Moravičany 2015/2016 5. ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a."

Podobné prezentace


Reklamy Google