Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naše třída od 1. do 7..
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
Ponoř se do modra ….
Základní škola Měčín 90. léta.
MALOVANÁ ABECEDA omalovánky pro prvňáčky
Moje třída.
Základní škola Chrudim, Dr. J. Malíka
Fotopříběh s ponaučením…
by Tomáš Hřebíček (člen)
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Honza Zatloukal Jméno:Honza Zatloukal Téma:Moji kamarádi Téma:Moji kamarádi.
Moji nejlepší kamarádi
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
JEN PRO TEBE.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Lenka Hodačová Mé studium na 4.zš v Chebu.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Školka.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
9.A.
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
WELCOME TO OUR ENGLISH PERFORMANCE
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Třída 8.C.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
9.A.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
9 let na základní škole:.
OABV 3. A (ekonomické lyceum) Jaňulka Polachová. Seznam studentů 3. A Bartošová VeronikaPaulík Jiří Blažejová ŠárkaPolachová Jana Darmovzal JanPoláková.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Prevence sociálně patologických jevů
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
SLOVENSKO 2016.
Valentýna Szybakowská
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Naše 7 Třída.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
SLOVENSKO 2018.
Transkript prezentace:

Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu

Představení studenta Jmenuji se Veronika Burdová, bydlím v Chebu. Je mi 15 let… Chodím na 4.Zš V Chebu . Právě vycházím z 9. třídy.. Na tuto školu chodím celých 9 let.. Nikdy jsme neuvažovala, že bych tuto školu změnila.. Mám tady svoje kamarády.. A už sem si tu prostě zvykla.. Nejsem moc dobrá studentka… Protože se moc neučím a radši lítám venku! V tomto roce jsem dostala Důtku třídního učitele ! V roce 2005 jsme reprezentovala Naši školu ve Vybíjené . V tomto roce sem byla na Závodech v hodu koulí… Werůů

Naše třída Naše třída Naše třída je na některé výjímky normální. Podle mě mezi sebou máme dobré vztahy. Každý má udělanou svou Partičku a v té se cítí nejlíp. Ale každý rok se tam všichni mění…. Někdo si tam na moc hraje.. A myslí si o sobě bůh ví co není… A nemá nato.. Já tam mam plno kamarádu, kterých si vážím a sem ráda, že je znám. Ať se sním bavím více nebo méně. Ve třídě máme občas i hádky, ale pak je nakonec vyřešíme a bawíme se spolu…

Spolužáci Spolužáci Králíková Markéta Bajer Bernardová Michaela Jan Bernardová Michaela Hanzal Michal Hanzal Pavel Dominika Hartová Hirková Nikola Hutta Richard Králíková Markéta Krůtová Denisa Lehocký Lukáš Leiterová Monika Málková Šárka Martínková Klára Martišík Rudolf Miklušák Dominik

Spolužáci Spolužáci Paulusová Andrea Plch Marek Roulichoá Kateřina Sekera Jan Hodačová Lenka Sinkule Tomáš Smolka David Šumpík Pavel Tpfernerová Denisa Tomanová Klára Tran An Venturová Tereza Vlasák Jan Volánková Kristýna Vystydová Eva

Předměty No tak já asi žádný oblíbený předmět nemám.. Mám ráda např. Hudební výchovu, Tělocvik, Výtvarnou výchovu… No jako ráda toho mám hodně, ale ani jeden z předmětů není můj oblíbený…. Např. mě moc nebawí Dějepis a Zeměpis.. A ani mi moc nejdou...xD.. Ale nikdy mě bawí český jazyk.. Angličtina, Němčina.. Bawí mě Hudební výchova… Do školy se mi moc nechce.. Nebawí m ě to tam.. Radši lítám wenku a učím se pak jen chvilku… Občas u toho třeba vydržím dlouho ale 2 den všechno zapomenu :-D

FOTOGALERIE

ZÁVĚR Takže chtěla bych poděkovat všem učitelům zato, co pro nás dělali.. A dali si s námi občas hodně práce.. Nikdy jsme měli nálady na zabytí,ale děkuji, že jste to s námi vydrželi. Že jste nám pomáhali apod. Jsme ráda že jsem mohla být we třídě s tak dobrými lidmi jako jsem byla.. ! Děkuji všem Hlavně Svobymu!