Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai."— Transkript prezentace:

1

2 5. A 2013/2014

3 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai Jaroslav Karchňák Patrik Kavúr Michal Makula Josef Tomkovič Jan Třídní učitelka Petra Havlíková

4 Jací jsme a co nás baví

5 Darina Berkyová Tak takhle nějak vypadám, jsem plachá, stále smutná, málo kdy se zasměju. Stále mě někdo musí ochraňovat jinak jsem nesvá. Jsem hodná, Slušná, pracovitá. Nechtěla bych být zlobivá, jako někteří spolužáci. Ráda tancuji, zpívám. Mám ráda srandu, ale moc ji neumím udělat.

6 Kristian Bílý Jsem zlobivý a drzí, rád se takto směju učitelům. Někdy dokážu být i hodný. Mám rád hraní na playstationu. Rád poslouchám hudbu. Hraju florbal, vybíjenou, volejbal.

7 Gejza Demeter Jsem hodný, plachý, ale také se rád vytahuji a zlobím. Baví mě hudba, fotbal, vybíjená. Jsem rád mezi kamarády, ale velmi často chybím a tak trochu zanedbávám školu.

8 Melisa Filová Velmi často si lidé na mě stěžují, že jsem zlá, ale já dokážu být i hodná, fakt! Mám ráda léto i zimu. Také mě baví běhání a jen tak lenošit. Baví mě kolo, brusle. Ze zvířat mám ráda koně.

9 Jaroslav Kalocsai Myslím si, že jsem hodný, ale když se naštvu, tak jsem zlý. Snažím se být přátelský. Velmi rád nechodím do školy, rád se válím, jako tento panda. Baví mne zpěv, tanec, hudba (cikánské písničky). Rád sportuji, jezdím na bruslích a kole. Tím, že jsem zbrklý občas bourám do popelnic a pak mám zlomenou ruku.

10 Angesa Kapurová Ve škole mě baví jen tělocvik. Vše držím v sobě a nemám ráda lidi. Občas bývám drzá, zlá. Ale dokážu být přátelská, ráda něco vyprávím a směju se. Také bych měla častěji chodit do školy. Baví mě jezdit na kole, bruslích. K jídlu miluju řízek a bramborovou kaši.

11 Patrik Karchňák

12 Viola Karchňáková Jsem přátelská a myslím, že i spravedlivá. Trochu divoká a nezkrotná, neposlušná. Stále si dělám co chci já. Jsem ráda mezi kamarádkami. Ráda zpívám, tančím, jezdím na kole i bruslích. K jídlu miluju knedlo, zelo, vepř.

13 Michal Kavúr Myslím si, že jsem zlobivý, ale paní učitelka si to nemyslí. Jsem líný, stále spím na lavici, jako tento lenochod. Také si myslím, že mám hezké zuby a oči. Rád jezdím na kole, bruslích, také velmi často tancuji. Baví mě nakupování. Často pomáhám s úklidem.

14 Sandra „Sranda“ Kudríková Myslím si, že jsem kamarádská, ale dokážu být i pěkně drsná (to když mě všichni štvete). Dokážu pěkně kolem sebe sekat a prskat jako kočka. Na druhou stranu jsem plachá jako ptáček. Ráda se učím a snažím se každému pomáhat. Miluju tancování a skupinu One direction – nejlepší je Harry (kudrnatý). Také jezdím na kole. V jídle jsem velmi vybíravá jako paní učitelky kočka.

15 Josef „Pepino“ Makula Já jsem velmi milý, snažím se všem pomáhat, i když to někdy moc nejde. Někdy jsem zlobivý, ošklivý a umíněný. Snažím se paní učitelku zmást úsměvem, ale nějak se nevede. Ve škole mne baví Český jazyk a občas matika (už to docela jde). Také mě baví sport (fotbal). „Jsem takto stále vysmátý a barevný“?

16 Klára Jiřina Netáhlová Já jsem snaživá, ale někdy mě nic nebaví. Když jsem naštvaná, tak stále jen nadávám. Také se snažím pomáhat spolužákům (stále) a paní učitelka pak nadává. Mám ráda tanec, zpěv a sport. Nejradši mám koně a také se o ně starám.

17 Jan Tomkovič Myslím si, že dokážu být hodný – musím mít ovšem náladu, pracovitý, snaživý. Když ji nemám, jsem drzý, odmítám pracovat, stále se vztekám a vrčím. Baví mne tanec, zpěv, hraní na bubny, jízda na kole a bruslích. Tak takhle přesně běhám, kdykoliv s námi úča vyleze ven. „Jsem také tak puntíkovaný“?

18 Naše paní „mučitelka“ Petra Havlíková Naše paní mučitelka se stále učí, tak takhle bude jednou vypadat u knížek. Holky napsaly : Je hodná a milá, ale zároveň i zlá. Snaží se být spravedlivá, ale je nás moc. Myslíme si, že nás má ráda. Když něco zapomeneme (a to děláme stále a rádi), tak se zlobí. Myslíme si, že je nejlepší úča a chtěli bychom jí mít až do deváté třídy (i když bude vypadat jako na obrázku). Kluci napsali : Paní učitelko, jste moc hodná a moc hezká. Máme Vás moc rádi (já vás taky).

19 Naše třída na výletech Hrátky se zví ř átky

20 Školní výlet na hrad Sukoslav v Kostomlatech

21

22

23

24 Naše t ř ída – jak nám jde u č ení a jaký jsme kolektiv Snažíme se opravdu vzdělávat, ale moc se nám nechce. Radši máme zábavu. Myslíme si, že nejsme nejhorší. Na výletech držíme všichni pohromadě, smějeme se a řádíme. Ve třídě už je to trochu horší. Máme menší či větší roztržky mezi sebou. Paní učitelka říká: „jeden za všechny a všichni za jednoho“, tak je vlastně jedno, kdo co provede. Takže to co si ve třídě upečeme, také sníme !!!!

25 Naše budoucnost S paní učitelkou si o budoucnosti stále povídáme. Chtěli bychom se vyučit a někam to dotáhnout. Také chceme být lepší než to co se o nás říkají.

26 Taková bude naše cesta Do Ž IVOTA. U ž se moc t ě šíme a doufáme, ž e nám to V Ž IVOT Ě P ů jde aspo ň jako VE ŠKOLE.

27 Mám Vás všechny ráda i když jsem přísná, někdy protivná a stále po Vás něco chci. VAŠE UČITELKA „mučitelka“ Petra. a nezapomeňte: „ticho paní učitelka zpívá“. (Páťovo hláška, když zvyšuji hlas).


Stáhnout ppt "5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai."

Podobné prezentace


Reklamy Google