Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

9.A.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "9.A."— Transkript prezentace:

1 9.A

2 Kristýna Bejdáková Daniel Fridrich Alžběta Fridrichová Klára Jandásková Miroslav Jegla Tomáš Kočička Kristýna Lukšíková Vojtěch Marek Eliška Niklová Nikola Palánková Veronika Somrová Martin Synek Kateřina Šafářová Tereza Valentová Jan Valko Michaela Vávrová Jarmila Keszeli

3 Třída 9. A se nachází ve druhém patře staré budovy naší školy
Třída 9. A se nachází ve druhém patře staré budovy naší školy. Je nás 17, z toho 11 děvčat a 6 chlapců. Do kolektivu třídy určitě zapadli všichni žáci, jak ti, kteří k nám přišli v průběhu let, tak my, kteří jsme spolu už od první třídy.

4 Naší třídní učitelkou je už od šestky Mirka Glacová
Naší třídní učitelkou je už od šestky Mirka Glacová. Náš prospěch je průměrný, zúčastňujeme se různých vědomostních i sportovních soutěží a zapojujeme se do dění školy.

5 Vloni jsme se úspěšně zúčastnili televizní soutěže Bludiště
Vloni jsme se úspěšně zúčastnili televizní soutěže Bludiště. V letošním školním roce nás ještě čekají povinnosti deváťáků – Mikuláš ve škole, nácvik polonézy na školní ples, poslední společný školní výlet a absolventské práce.

6 Víme, že tento rok je poslední na naší škole, v naší třídě a proto si užíváme každou chvíli, kterou spolu prožíváme. Za krátkou dobu si každý z nás půjde svou vlastní vysněnou cestou, ale všichni věříme, že se budeme stále vídat a přátelit.

7 Zúčastnili jsme se: 3.10. 9.10. 13.10. 10.11. 11.11. 12.11. 21.11. 5.12. 7.12. Sportovní den Veletrh vzdělávání Návštěva městské knihovny Městské divadlo Zlín – muzikál Divotvorný hrnec Návštěva Městského úřadu Vracov – Výstava "Vracovjané ve válce" Listování – Život k sežrání Zdravá výživa Mikuláš ve škole Vánoční dílny


Stáhnout ppt "9.A."

Podobné prezentace


Reklamy Google