PRAHA | BRATISLAVA | OSTRAVA

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
PODNIKÁNÍ VY_32_INOVACE_POD_20. Obsah Základní pojmy Právní úprava Podnikání podle živnostenského zákona Obchodní společnosti Družstva Státní podnik Neziskové.
Činnost Investiční kapitálové společnosti Komerční banky v Pelhřimově.
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Fokus Praha o.s. Nová struktura vedení Fokusu Praha – rok 2005.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Neziskové organizace Motto: „Abychom zbohatli materiálně, musíme nejprve zbohatnout v mysli.“
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
Proč zaměstnávat ženy? Mgr. Veronika Šprincová. Diskriminace žen na trhu práce je dána z velké části předsudky spojenými zejména s mateřskou rolí žen,
EuroAgentur Hotels & Travel, a.s., Václavské nám. 820/41, Praha 1 EuroAgentur Hotels & Travel, a.s. dynamický růst společnosti provozovaná.
Představení společnosti ERGO pojišťovna, a.s.. 2 ERGO Austria International AG ERGO Austria Česko Slo vensko Maďarsko Chorvatsko Slo vinsko Rum unsko.
Due diligence Lucie Hladká Postup při právní prověrce  Organizace času a (ostatní) práce  Revize dostupných relevantních přípravných dokumentů.
MSV Brno 2013 Klíčový partner českých exportérů a jejich zahraničních zákazníků.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
Projekt „PURE COSMOS – Úloha veřejné správy při podpoře konkurenceschopnosti malých a středních podniků“
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
PhDr. Markéta Sanalla Katedra ekonomie a veřejné správy
Centrum na podporu integrace cizinců
Ing. Kateřina Lichtenberková
Česko-čínské obchodní a ekonomické vztahy
Návraty žen do práce očima zaměstnavatelů
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
Platformy projektu KAP LK
Pojem přeměna obchodní společnosti
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Inovační potenciál České republiky
Náměty pro činnost Národního fóra
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Ing. Veronika Doňarová – SOŠ a SOU Čakovice
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Směrnice OECD pro nadnárodní podniky – význam a role
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Sandra Tichá
2. ROČNÍK KONFERENCE K RODINNÉ POLITICE MĚSTA OLOMOUCE,
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Eva Tomášková Základní ekonomické pojmy Ekonomické souvislosti právní úpravy obchodních společností 2. přednáška.
Korporátní identita Zpracovala: Mgr. Jitka Hotařová
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ V TELEFÓNICA O2 CZECH REPUBLIC
ŘÍZENÁ PORTFOLIA– PRO KLIENTY ČR CAPITAL MARKETS, o.c.p., a.s.
Principy fungování spolku BISON
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Finanční arbitr 25. dubna 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Seminář ke kódování studijních programů
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Mistrovská zkouška Jednání Sektorové rady
CUBA KUBA Business on the Largest Island in the Caribbean
KURÝR dlouhodobá brigáda
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Standardy činností sociální práce ve veřejné správě příspěvek Hradec Králové Praha Systémová podpora sociální práce v obcích reg. č. CZ /0.0/0.0/15_017/ ,
Výstupy z projektu PROGRESS
Zákon o sociálním podniku Mgr. Martina Štěpánková, MPA Úřad vlády ČR
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Život bez střeva , Praha.
Sociální podnikání Sociální firma.
Předběžné datum nástupu:
Úvodní informace o Fondu malých projektů
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

PRAHA | BRATISLAVA | OSTRAVA www.prkpartners.com

Komplexní právní poradenství Zvykli jsme si, že partnerství bývá založeno na kompromisech. Častokrát totiž jedna excelentní vlastnost převažuje nad jinými a pouze v ideálním případě se spojuje dynamičnost se spolehlivostí, výkon s přátelstvím, specializace s nadhledem… PRK je partnerstvím desítek excelentních osobností z různých zemí, s různou profesní historií a osobní zkušeností. Spojením jejich know-how vzniká unikátní firemní prostředí, v němž nemusíte volit mezi kvalitami... ...Vítejte v PRK Partners.

PRK Partners – náš profil PRK Partners je přední advokátní kanceláří a nositelem nejvýznamnějších mezinárodních i lokálních ocenění (Chambers Europe Awards, The Lawyer European Awards, Právnická firma roku v ČR a další). Společnost, dříve pod názvem Procházka Randl Kubr, působí na trhu přes dvacet let, během nichž vyrostla v právní firmu poskytující komplexní právní poradenství prostřednictvím svých kanceláří v Praze, Bratislavě a Ostravě. Naše specializované týmy právníků a daňových expertů pracují pro největší hráče světového byznysu, ale i pro lokální společnosti. Díky výhradnímu členství v Lex Mundi (prestižní celosvětové sdružení významných nezávislých advokátních kanceláří z více než 100 zemí světa, které disponují rozsáhlými zkušenostmi a znalostmi v oboru) a úzké spolupráci s řadou špičkových mezinárodních právních firem doprovází PRK Partners své klienty na jejich cestě za obchodem v jurisdikcích prakticky po celém světě.

Doporučení PRK Partners je doporučována řadou mezinárodních právních direktorářů, včetně: Chambers Global Chambers Europe IFLR1000 (International Financial Law Review) The European Legal 500 Best Lawyers Who‘s Who Legal GCR 100 (Global Competition Review) Expert Guides

Chinese Desk Chinese Desk v PRK Partners kombinuje prvotřídní právní služby s profesionálním přístupem a komunikační schopnost v českém i čínském jazyce, jejichž přidaná hodnota je navíc posílena plným pochopením pro odlišná specifika čínského prostředí. Cíle Chinese Desk v PRK Partners jsou zejména: minimalizovat potenciální dopady z právních, kulturních i jazykových odlišností na obchodní či investiční aktivity klientů; podporovat dlouhodobý rozvoj česko-čínských obchodních vztahů mezi podnikateli a investory; pomáhat klientům se rychle zorientovat v novém prostředí; a pomáhat klientům s řešením česko-čínských záležitostí s využitím vlastní networkingové sítě v Evropě i v Asii.

Chinese Desk Team JUDr. Jan Kohout, partner Odpovědný za Russian Desk a Chinese Desk v Praze Oblasti praxe: fúze a akvizice, bankovnictví, všeobecné obchodní právo, nemovitosti, právo duševního vlastnictví, správní právo Znalost jazyků: čeština, ruština a angličtina E-mail: jan.kohout@prkpartners.com JUDr. Jakub Lichnovský, partner Odpovědný za Chinese Desk v Ostravě Oblasti praxe: investiční projekty, právo nemovitostí, stavební právo, pracovní právo, všeobecné korporační právo, obchodní právo Znalost jazyků: čeština a angličtina E-mail: jakub.lichnovsky@prkpartners.com

Chinese Desk Team Mgr. Shiyang Steven Zhang, poradce pro česko-čínské vztahy a advokátní koncipient Bohaté znalosti a zkušenosti z dřívějších působení v rámci česko-čínských vztahů Oblasti praxe: všeobecné korporační právo, bankovní právo, investiční projekty, obchodní právo Znalost jazyků: čínština, čeština, angličtina E-mail: shiyang.zhang@prkpartners.com

Kontakty PRK Partners www.prkpartners.com Česká republika - Praha Jáchymova 26/2, 110 00 Praha 1 tel: +420 221 430 111 e-mail: jan.kohout@prkpartners.com Česká republika - Ostrava 28.října 3346/91, 702 00 Ostrava tel: +420 558 889 099 e-mail: jakub.lichnovsky@prkpartners.com Slovensko - Bratislava Hurbanovo námestie 3, 811 01 Bratislava tel: +421 232 333 232 e-mail: martin.kriz@prkpartners.com www.prkpartners.com