M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Čeští studenti v městě Hermeskeil Úterý – neděle
Kamarádi :o) :o).
New York City mistrovství světa v tanci TEREZA SEKAVOVÁ studentka primy.
Commands: Imperatives & aby Change the following direct commands to indirect commands using aby, and vice versa. Vzor: Martin mi řekl, „Podívej se na toho.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Martin Niemöller V Německu přišli nacisté pro Židy a já se neozval, protože jsem nebyl Žid. Pak přišli pro odboráře a já se neozval, protože jsem nebyl.
Hodiny a režim dne pro první třídu.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
BĚŽÍ, BĚŽÍ, NEPOLEŽÍ, NEMÁ VŮZ ANI SÁNĚ, PŘECE NIKDY NEUSTANE.
Yeovil THE SMALLEST FOOTBALL TOWN IN UK JOSEF CHRPA student kvinty anglická škola 2005.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
NAŠE TŘÍDA 4S.
Practice with Numbers II For each of the following sections, insert the correct form of the given noun and/or number. Vzor: Jeden Mám ___(sešit) a ___(kniha).
Adaptační kurz
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Peru 2012 Marek Vavřina 1. Otázky, na které bych chtěl odpovědět Jaké byly mé důvody strávit semestr v zahraničí a proč jsem si zvolil zrovna Peru? Na.
MěVG Klobouky u Brna.
Itálie - Portici. Uvítání na letišti v Neapoli Carlo Levi- Porici 2014 Milé přivítání ve škole Carlo Levi v Portici Společné foto studentů.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
MALTA Rozhodl jsem se pro začátek Maltu, kde jsem strávil skoro měsíc, stručně popsat, protože předpokládám, že tato velmoc, kvůli svým drobným rozměrům,
ZÁJMENA (pronomina).
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
MÝMA OČIMA Summer Camp / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie.
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Masarykovo gymnázium.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Výměnný pobyt Program Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Birmingham Anna Kolářová
Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
Czech club in Birmingham
SLOVENSKO 2016.
Autor: Mgr. Anna Dyková Název : VY_12_INOVACE_12_Televize
ZŠ Staré Město.
ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH
DĚTSKÝ DEN června 2017 jsme Den dětí oslavili sportovním dopolednem na naší školní zahradě. Děti soutěžily v různých sportovních disciplínách.
Projekt: Moderní škola 2010 registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Podzimní soutěž.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Moje prázdniny Markéta Školová.
Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
Pracovní stáž Malta 2019.
Transkript prezentace:

M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ

ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency. Mým cílem byla malá vesnička Tavistock a v ní škola Kelly College. Můj pobyt byl dlouhý celých čtrnáct dní, ale já bych tam mohla být klidně rok.

ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Organizátory akce byli angličtí studenti této univerzity. Všichni byli moc fajn, byli uvolnění a měli zrovna prázdniny, stejně jako my. Naše skupina se skládala asi z devíti Čechů a sedmi Slováků. V celé kapacitě školy jsme tedy byli naprosto nepatrná část všech prázdninových studentů. Většina studentů byla z Itálie a Německa.

ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Výuka probíhala tak, že dopoledne byla "škola" od devíti hodin s jedním profesorem (já jsem měla Lucy) a od jedenácti hodin s druhým profesorem (jméno už nevím, ale byl to černoch). Každý z profesorů na nás měl hodinu a půl v kuse. V mé třídě jsem byla naštěstí jediný česky mluvící člověk, tak jsem byla nucená používat angličtinu neustále.

ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT A odpoledne byl vždy na programu nějaký sport nebo soutěže. Vždy se organizátoři snažili, abychom nebyli spolu stejné jazykové skupiny. Během těch čtrnácti dnů jsme se podívali do dvou nejbližších větších měst - přístavní Plymouth a vnitrozemní Exeter.

Škola byla celá kamenná, takže v ní byla šílená "kosa", a pod ní se rozkládala dvě kriketová hřiště. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT

NA TUHLE NÁVŠTĚVU ROZHODNĚ NIKDY NEZAPOMENU.