Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MÝMA OČIMA Summer Camp - 2006 / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MÝMA OČIMA Summer Camp - 2006 / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie."— Transkript prezentace:

1 MÝMA OČIMA Summer Camp - 2006 / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie

2 Malý letní tábor Summer Camp v Krkonoších je tábor zaměřený na procvičování angličtiny. Pobyt mi zorganizovala jazyková škola Grant Language School a byl jsem tam čtrnáct dní. Každoroční program tábora se vždycky zaměřuje na jiné téma. Letos se jmenoval "Cesta kolem světa za 80 dnů" a zahrnoval spousta her a soutěží typických pro jednotlivé země ve světě. Třeba při,,návštěvě Asie" jsme hráli sumo, při,,návštěvě Řecka" jsme se účastnili olympiády, nevynechali jsme ani americký baseball, který tam mimochodem hráli všichni dobře. Nikdy jsme se nenudili.

3 Každé dopoledne jsme měli tři hodiny výuku angličtiny. Možná to vypadá děsivě, ale uběhne to dost rychle. Bylo nás tam třicet - od jedenáctiletých až po šestnáctileté a šest vedoucích. Bydleli jsme v horské chatě, kde nám vařili klasická česká jídla.

4

5

6 Tábor doporučuji všem, kteří mají rádi angličtinu a dobrou zábavu v dobré partě. Kdo bude chtít jet na tenhle letní tábor, tak by si ale už teď měl vyplňovat přihlášku, protože je o něj velký zájem.


Stáhnout ppt "MÝMA OČIMA Summer Camp - 2006 / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie."

Podobné prezentace


Reklamy Google