Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anglie - 2005 / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anglie - 2005 / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém."— Transkript prezentace:

1 Anglie - 2005 / Školní studijní pobyt @L.P.

2  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém městě Worthing. Pořádající Student Agency nám poskytla naprosto dokonalé služby, dopravou počínaje a bohatým programem konče.

3  Studenti byli ubytováni v rodinách, což jim přineslo velké zážitky, protože na vlastní oči viděli vše, o čem až dosud četli pouze v učebnicích. Také si zde poprvé vyzkoušeli své jazykové znalosti.

4  Dopoledne probíhala výuka v jazykové škole. Podle úrovně anglického jazyka byli rozděleni do tří skupin, každá měla "svého" skupinového učitele. Většina studentů byla nadšena způsobem výuky, která je od té naší úplně odlišná.

5  Všichni seděli okolo jednoho stolu, učitel často zadával samostatnou práci, jejíž výsledky vždy důkladně zkontroloval a vyhodnotil. Děti často povzbuzoval a chválil, když se něco nepovedlo, hned dostali možnost opravy. Procvičovala se gramatika, fráze, slovní zásoba.

6  Nakonec obdrželi všichni certifikát se slovním hodnocením, byli vyhlášeni nejlepší studenti a ti, co udělali největší pokrok.

7  Odpoledne byla věnována výletům. Pondělní slunné odpoledne bylo jako stvořené pro pěší výlet na Seven Sisters, nádherné křídové útesy nad mořem. V dalších dnech se ochladilo a pršelo, ale přesto výlety do Brightonu, Hastings a Singletownu neměly chybu. Asi nejvíce se dětem líbil skanzen, středověká vesnice i s obyvateli a zvířaty, nebo pašerácké jeskyně na pobřeží Hastings.

8  Cestou zpět jsme se zastavili v Londýně, obešli téměř všechny MUST SEE SIGHTS - Buckinghamský palác, Picadilly, zájemci navštívili muzeum voskových figurín nebo Britské muzeum. Večer jsme se dlouho proplétali londýnskými zacpanými ulicemi, než jsme vyrazili směr Folkstone a tunelem zpět do "Evropy”.

9


Stáhnout ppt "Anglie - 2005 / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém."

Podobné prezentace


Reklamy Google