Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MěVG Klobouky u Brna.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MěVG Klobouky u Brna."— Transkript prezentace:

1 MěVG Klobouky u Brna

2

3 Vybavení školy Tělocvična Bazén Aula Vybavení školy

4 Předměty Naše škola má celkem 8 ročníků. Celé studium se dělí na nižší a vyšší stupeň gymnázia. Na nižším stupni se vyučuje Český jazyk, Matematika, Angličtina a další. Ve třetím ročníku si můžeme vybrat mezi německým a francouzským jazykem. Od pátého ročníku se předměty mění v rámci středoškolské výuky. Ve škole máme také volitelné předměty, jako např. Italštinu a španělštinu.

5 Vyučovací hodina První vyučovací hodina nám začíná v 8:00 ráno, která trvá 45 minut. Mezi každou hodinou máme 10- ti minutovou přestávku s výjimkou druhé- svačinové přestávky, která trvá 15 minut. Většinou máme 6 vyučovacích hodin. Přestávka mezi dopoledním a odpoledním vyučováním je 45 minut.

6 Školní rok Školní rok nám začíná 1. září a končí 30. června.
Školní rok dělíme na dvě části- pololetí. Na konci každého pololetí dostáváme vysvědčení. V červenci a srpnu máme dvouměsíční hlavní prázdniny

7 Prázdniny První prázdniny od začátku školního roku jsou podzimní, zpravidla na konci října a trvají dva dny. Vánoční pr trvají čtrnáct dní. jarní prázdniny- trvají týden, v každém kraji jsou v jiném datu. Velikonoční prázdniny trvají 2 dny a následující Velikonoce. Nejvíce se každý těší na velké prázdniny, které trvají dva měsíce- červenec, srpen.

8 Na naší škole máme 240 studentů. V každém ročníku asi 30.
Studenti na naší škole Na naší škole máme 240 studentů. V každém ročníku asi 30.


Stáhnout ppt "MěVG Klobouky u Brna."

Podobné prezentace


Reklamy Google