Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moje prázdniny Markéta Školová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moje prázdniny Markéta Školová."— Transkript prezentace:

1 Moje prázdniny Markéta Školová

2 Za celou dobu prázdnin jsem nebyla nikde na dovolené, ani nikde jinde
Za celou dobu prázdnin jsem nebyla nikde na dovolené, ani nikde jinde. Celé jsem je strávila doma v Hruškách, venku, na hodech, diskotékách a všech možných akcích. A i když jsem nikde necestovala tak mě bavily a rozhodně jsem se nenudila.

3 Většinu času jsem i se svými přáteli strávila na hodech
Většinu času jsem i se svými přáteli strávila na hodech. Jezdili jsme každou neděli a úterý. Všechny hody jsme si užili, zábavy bylo dost a vraceli jsme se v ranních hodinách. A během prázdnin jsme měli také svoje domácí hody v Hruškách, kde jsme se po roce oblékli opět do kroje.

4 O prázdninách je potřeba i trochu sportu, ať se jenom nelenoší doma, takže jsem se zúčastnila fotbalu, který probíhal mezi čtyřmi chasami. Snaha byla, a taky zasloužené 1. místo.

5 Také jsem o prázdninách chodila na brigádu, ale jen první 2 týdny, to jsme pracovali ve vinohradě, ale práce se nám moc nelíbila tak jsme si pak našli jinou brigádu u stavební firmy jednoho známého, kde jsme uklízeli.

6 Jinak moje prázdniny probíhaly tak jako každý rok, moc jsem toho neudělala, spíš jsem jenom odpočívala a užívala si ty dny volna a to, že se nemusím učit, ale už nastal ten čas, takže se zase jde pokračovat.


Stáhnout ppt "Moje prázdniny Markéta Školová."

Podobné prezentace


Reklamy Google