Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu."— Transkript prezentace:

1

2 Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku

3 Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu Poznala jsem tu spoustu přátel Snažím se být přátelská ke všem lidem, které potkám Nesnáším lež a faleš Se svým životem jsem celkem spokojená

4 Význam mého jména

5 Co mě baví Lyžování Bruslení Ježdění na kole Čtení Surfování na internetu Atletika Basketbal Tancování Pokec s přáteli

6 Moje 1. narozeniny Moje první narozeniny jsem slavila u babičky Mezitím jsem ale i viděla první sníh – a že ho bylo

7 Další fotka I když jsem byla malá byla jsem zručná a šikovná – opravovala jsem i auta

8 2. a 3. narozeniny 2. narozeniny jsem slavila už doma A 3. narozeniny jsem měla už sestřičku Markétu

9 4. narozeniny Ke 4. narozeninám jsem dostala žehlící prkno a kufřík na hraní.

10 1. dovolená se sestrou 1. dovolená byla na Šumavě byla v srpnu r. 2000

11 2.zimní dovolená Na 2. zimní dovolené už jsem uměla lyžovat Byla jsem s rodiči v Orlických horách a lyžovala v malém městě Sedloňov.

12 Návštěva zoo v Olomouci Řekli byste, že tam i se sestrou patříme…. spousta zvířátek a taky jeden klokan a opička..super ne?!

13 Rok 1999 V roce 1999 o prázdninách jsem si zlomila ruku. Spadla jsem ze sušáku na kámen, na kterém jsem si přisedla ruku.

14 Léto 2005 Jeli jsme s taťkou, se setřenkami a pak s dalšími kamarády na Labe se skútry.. Byla to zábava a super odreagování.

15 Moje současná fotka Tak tahle fotka je z loňské dovolené na horách… Bylo to tam skvělý a už se těším na ty letošní!

16 Moji kamarádi ♥


Stáhnout ppt "Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu."

Podobné prezentace


Reklamy Google