Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková."— Transkript prezentace:

1 Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková

2 Jednou jsem si z nudy projížděla facebook a najednou jsem viděla ostatní holky co si dávají za fotky na facebook,dala jsem si tam fotku ve spodním prádle a najednou si mě začalo přidávat víc a víc lidí.Ze začátku to bylo super měla jsem víc přátel víc komentářu u fotky.Ale pak si mě přidal neznámý kluk jménem Martin.Napsala jsem mu „my se známe“?on na to „ne neznáme,ale mohli by jsme se poznat“.Napsala jsem mu že časem možná.

3 Druhý den mi napsal znova,vyptával se pořád kolik mi je a kde bydlím
Druhý den mi napsal znova,vyptával se pořád kolik mi je a kde bydlím.Já jsem mu to ale neřekla popravdě.Potom chtěl poslat moje fotky “nahé“ …Já mu řekla že ne mu pošlu fotku z léta.On řekl že jo..ale já mu napsala ať taky pošle fotku,on že jo. Tak mi taky poslal fotku.

4 Po nějaké době jsem mu dala můj skype,volali jsme spolu a on řekl ať jdu na webcameru.Řekla jsem mu jestli pujde taky na webku ale on řekl že nemá.Tak jsem šla na webku jen já,řekl mi ať mu ukážu prsa! Já jsem chtěla aby semnou chodil tak jsem mu je ukázala,ale on si je vyfotil přes mobil.To jsem nevěděla až když mě začal vydírat že to někomu pošle.Jestli se s nim nesejdu.

5 Byla jsem úplně zoufalá a nevěděla jsem co dělat
Byla jsem úplně zoufalá a nevěděla jsem co dělat.Takže jsem mu řekla že se teda sejdeme.Měly jsme se sejít v Praze na náměstí.Čekala jsem tam,ale najednou tam přišel starý pán a říkal že mě zná že to je ten s kterým jsem si psala atd… Já jsem mu řekla že to není pravda,ale on pořád že je.Chytil mě za ruku a chtěl mě někam odvést,ale vytrhla jsem se mu z ruky a utekla.

6 Vymazala jsem si ho z přátel všechny důvěrné věci atd..


Stáhnout ppt "Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková."

Podobné prezentace


Reklamy Google