Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát."— Transkript prezentace:

1

2 V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát to byli kamarádi, se kterými jsem prožil velkou část svého života a mohu říci, že na něj velmi rád vzpomínám. Člověk v životě nenaráží jen na dobré lidi a tak si kamarádů váží. Z takové návštěvy mám velikou radost, protože jsou to kamarádi, kteří mě nikdy nepodrazili, nezklamali a někteří hodně pomohli. Na takové kamarády se nezapomíná a rád se s nimi setkám. Při takovém stáří, které mám, to může být častěji, tak doufám, že jak bude krásné jaro, nebo léto, zase někdo u mne zazvoní a budou to moji kamarádi „Metráci.“ Také uvidíte, že dřívější kluky odnesl čas a dnes jsou to již postarší pánové s vrásky a šedinami, ale stále veselí, čiperní a plni sil. Moc jim přeji, aby jim to ještě hodně dlouho vydrželo.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22


Stáhnout ppt "V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát."

Podobné prezentace


Reklamy Google