Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor."— Transkript prezentace:

1 Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+

2 Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor

3 Jazyková příprava Ve škole (asi 25 hodin): Obchodní angličtina Slovní zásoba: - ubytování -jídlo -nemoci -cestování Výjezd na Mísečky (cca 20 hodin): Poslechy Rozhovory Informace o městě Informace o dopravě

4 Cesta  z Prahy přes Amsterdam  do Birminghamu 

5 Ubytování Solihull (předměstí Birminghamu) pokoj vlastní koupelna polopenze milá rodina skvělá dostupnost do centra

6 Doprava ve městě autobusy každých 6-8 minut cca 60 liber na měsíc mávat, aby řidič zastavil dát znamení, že chcete vystoupit

7 Práce Giro Food Ltd – dováží potraviny do restaurací oddělení Credit Control faktury, vyřizování pošty, provádění plateb, záznamy o objednávkách, vymáhání peněz po zákaznících od 9 h do 17 h  7 hodin práce + 1 hodina na oběd

8 Volný čas Manchester Oxford Stratford nad Avonou Birmingham Londýn

9 Dokumenty a financování Získali jsme: Europass Mobility Ohodnocení ECVET Doporučení od našich zaměstnavatelů Celá praxe byla hrazena z evropského grantu.

10 Zhodnocení Jazyková příprava na praxi byla naprosto dostačující. Spoustu obratů a slovíček jsme využili. Když se naskytl problém či nějaké nejasnosti, vždy jsme se měli na koho obrátit. V práci se mi líbilo, určitě to byla přínosná zkušenost. V rodině jsem se od prvního dne cítila dobře, i když to bylo naprosto cizí prostředí. Praxe celkově splnila moje očekávání, během celého pobytu se nenaskytla žádná neřešitelná situace, moc jsem si to užila a klidně bych se přihlásila znovu.


Stáhnout ppt "Praxe v Birminghamu 2015 s Erasmus+. Výběrové řízení 1. přihláška (cca 130 uchazečů) 2. zúžený výběr uchazečů (zhruba 60) 3. ústní pohovor."

Podobné prezentace


Reklamy Google