Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH"— Transkript prezentace:

1 ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH

2 CESTA Cestovali jsme převážně letadlem.Odlétali jsme z ostravského letiště Mošnov . Letěli jsme dvě hodiny do Londýna a poté z Londýna do Portsmouth.

3 LETIŠTĚ STANSTEAD Přistáli jsme na čtvrtém největším letišti v Londýně-Stanstead. Do Portsmouth a také pak do rodin nás dopravily taxi, tady jsme měli první velkou příležitost procvičit si s řidiči anglický jazyk.

4 Náhradní rodiny Na pět dní nás ubytovaly náhradní rodiny. Bydleli jsme většinou po třech a po dvou osobách a nenašli se žádní žáci, kteří by si stěžovali . Naopak, většina své rodiny chválila. Ubytování a stravu jsme přirovnávali k pětihvězdičkovému hotelu.

5 Památky města. Navštívili jsme historický přístav,Spinnaker tower, akvárium Blue reef,moře a samozřejmě jsme prošmejdili město skrz na skrz. SPINNAKER TOWER

6 BLUE REEF Nemohli jsme si samozřejmě nechat ujít jeden s největších skvostů Portsmouthu, velké mořské akvárium, které bylo hned vedle moře.

7 MOŘE Hned po příjemně stráveném čase v akváriu jsme se vydali k moři. Voda byla ledová, ale to nám radost nezkazilo. Společně jsme asi půlhodinu dováděli na pláži a sbírali mušličky a kameny.

8 ŠKOLA Všichni jsme se shodli na tom, že výuka nás moc bavila. Naučili jsme se mnoho nových věcí. A někteří z nás postupem času přiznávali, že by klidně vyměnili školu v Česku za školu v Anglii. 


Stáhnout ppt "ŠKOLNÍ VÝLET DO PORTSMOUTH"

Podobné prezentace


Reklamy Google