Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice"— Transkript prezentace:

1 Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Pro někoho poněkud nevýrazná část na mapě, pro mě součást každodenního života. Na první pohled nudná vesnice, ve které není co dělat. Omyl! Neustále se tady něco děje. Turistická centra jsou v plném proudu 24 hodin denně. Bazény, golfová hřiště, vleky, cykloturistika, pěší turistika, kulturní akce mohla bych pokračovat ještě hodně dlouho. Prostě a jednoduše > člověk se tady nikdy nenudí. Příjemní lidé, kteří si navzájem pomáhají. Ano, ne všichni. Všude se najdou nějaké výjimky. Jsem hrdá na to, že vyrůstám na tak skvělém místě.

2 Místo, kde studuji MG Vsetín
Proč jít zrovna tady? <- otázka, kterou si klade každý. Někdo říká, že je tato škola špatná, někdo opak. Já říkám něco mezitím. Říkala jsem si, že to bude určitě dobrá škola. Ale všechno má své ALE. I MGV ho má. Přes všechno se dá přenést. Příjemné prostředí, hodní spolužáci i učitelé tomu napomáhají. A že je hodně učení? je to přece gympl, co jiného čekat.

3 Vsetín Vsetín, jako město, není vůbec špatný. Ale nemohla bych tady trávit celý svůj život. Pro mě i mnohé další studijní město, ale trávím zde i svůj volný čas. Můžete tady dělat dost věcí, navštívit hodně zajímavých míst. O sportovní aktivity tady také není nouze. Prostě město jak má být. Samozřejmě, že má i své stinné stránky, ale ty bere každý člověk jinak.

4 Kraj, ve kterém žiji Zlínský kraj
Tento kraj mi, podle mě, dává dost možností, kde můžu studovat i pracovat. Do budoucna bych si zde dokázala představit svou budoucnost.

5 Morava Co říct. Asi to, že Morava je krásná část světa. Kultura, která zde je, je součástí mého života už od malička. Nedovedu si představit, že bych prožila své dětství jinde než na tady, doma na MORAVĚ.

6 Česká Republika Můj názor? Řekněme, že to není zrovna země snů. Ale je daleko více horších zemí na světě. Všechno, co bych mohla k ČR říct, je už obsaženo v předchozích snímcích. Jsem ráda, že žiji zrovna tady.

7 Evropa Pár zemí Evropy jsem už navštívila, ale opravdu jen pár. Takže ji, jako celek, můžu posoudit jen z toho, co slýchám od druhých. Jsem ráda za to, že jsem nevyrůstala v Africe nebo Asii, ale tady.

8 Země Když se řekne Země, první co si vybavím je vůbec život. Neříkám, že na ostatních planetách život není. Ale Země je pro mě planeta, o které vím nejvíc, na které vyrůstáme. Nechci vědět, co se stane se Zemí v budoucnosti. I když všichni víme, že jednou stejně ,,zanikne". Jsem ráda za to, co je tady teď. Za to, co nám Země dala, dává a ještě dá.


Stáhnout ppt "Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice"

Podobné prezentace


Reklamy Google