Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zbyněk Podhradský 27.12.2010 Reflexe aneb Jak to vidím já.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zbyněk Podhradský 27.12.2010 Reflexe aneb Jak to vidím já."— Transkript prezentace:

1 Zbyněk Podhradský 27.12.2010 Reflexe aneb Jak to vidím já

2 Popis Cílem bylo vytvořit krátký a jednoduchý komiks na téma „Hodina Sociální komunikace“. Fotografie jsem dělal při hodině sám a doufám, že mi všichni vyobrazení odpustí, v jakém světle jsem je a celou třídu prezentoval Příběh je fiktivní, postavy, jména a všechno ostatní také:) Přeji příjemnou zábavu

3 Tak kdo má dnes svůj nudný text? Já ne, já jsem tu jen do počtu.. Tak že bych se obětovala? A jak si ten projev představujete? (Duchem nepřítomen) Hmm.. Knedlo, vepřo.. Plznička..

4 Áále to je jedno!! Důležitý je přednes kolegyně Smolíková.. Tak třeba už jsme tu měli:

5 Šeptání,..Uktápzop ínetč Horror s prvky reality, nebo DĚSIVÝ ŘVANÍ!! Už by to chtělo nový botičky.. ÉÉ cože? Hokej?

6 Tak kdo půjde? Byl tu dokonce jeden, co si stavěl barikádu.. Tak já, aspoň budu mít pokoj.. Prosím? Já a nuda? Výborně, takže očekávám drámo a pořádný vzrůšo, ne jak posledně..

7 To mi něco připomíná! Nebyl to kolega Šrámek, Neruda, nebo Mácha? Taky tedy: Byl pozdní večer, první máj.. Začíná to tím, že bohatý zbojník Vilém Pedro de la Alfonso Mucharito se rozhodne vzít si za ženu němou lehkou děvu Jarmilu Mariu la Bambino a pak... Tak to vypadá zajímavě.. No já si vypůjčila jednu básničku, ale ten můj text je na pokračování – má to 17 386 dílů! Ona udělala z Máje Telenovelu!! Tak to tu opravdu ještě nebylo!

8 po osmi letech společného soužití zjistí, že je to jeho dávno pohřešovaná sestra! Bože chraň nás před těma Mexikáncema!! Bože co já tu vlastně dělám? Tomu se říká FANTAZIE!! Připomíná mi to Cimrmanovu sedmihodinovou operetu „Proso“ Počítám, že tímhle zaplácneme prvních 700 dílů a bude to pokračovat dějem u jedné hospody, kam přijde nespravedlivě odsouzený muž, dalších cca 500 dílů Myslíte, že je to na „Zlatou kapličku“? No jak bych vám to.. Jestli tam neuvedou tohle, tak už fakt nevím!

9 Je tu ještě někdo, kdo má podobné drámo? No jejímu dílu určitě konkurovat nemůžu.. Přehodil si papíry a Tady má jen prezentaci o perspektivách hřebíku.. Tak tou prezentací podložíme tuhle lavici – stejně je celá rozviklaná. Rozchod ! The KONEC


Stáhnout ppt "Zbyněk Podhradský 27.12.2010 Reflexe aneb Jak to vidím já."

Podobné prezentace


Reklamy Google