Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla."— Transkript prezentace:

1

2 Automatická prezentace

3 Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.

4 Pravidlo první: Večer všechno to, co neutratíte během dne, ZMIZÍ; Nemůžete podvádět - připsat tyto peníze na jiný účet. Můžete jen utrácet... Každé ráno vám banka otevře nový účet s 57600 € na den.

5 Pravidlo druhé: Banka může tuto „hru“ přerušit bez varování dopředu. V určitém momentě Vám může říci: lituji, hra je skončená, rušíme Váš účet, další už otevřít nelze.

6 Co by jste dělali? Utratili by jste všechna eura pro svoje potěšení, nabídli by jste množství dárků osobám, které máte radi, aby jste je udělali šťastnými? Našli by jste způsob jak utratit každé jedno euro, že?

7 Ale tuto zázračnou banku máme všichni: Je to ČAS!

8 Každé ráno když se vzbudíme, máme na účtě 57600 vteřin života na jeden den a když večer jdeme spát, nedá sa udělat žádný „převod“. To, co jsme prožili a co se skončilo, je „včerejšek“.

9 Každé ráno se kouzlo začíná zase a my hrajeme s jedním neměnným pravidlem: v každém okamžiku se náš život může zastavit, bez jakéhokoliv varovaní předem. Takže, co uděláme s našimi každodenními 57600 vteřinami?

10 Život je krátký, i pro ty, kteří jen tak mrhají časem a život se jim zdá dlouhý!

11 Zbývá jediná rada: ŽIJTE život a UŽÍVEJTE si ho!

12 přeji PĚKNÝ A PŘÍJEMNÝ DEŇ! Přeji Vám krásný a příjemný den


Stáhnout ppt "Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s 57600 €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla."

Podobné prezentace


Reklamy Google