Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"— Transkript prezentace:

1 Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Kovový Inventář Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s kovovým inventářem – dělení,použití,ošetření a používaný materiál k výrobě gastronomického inventáře ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_391

2 CO KOVOVÉHO POUŽÍVÁME V OBSLUZE Kovový inventář

3 kovový jídelní I při servisu jídel používáme kovový inventář Tácy Mísy Omáčníky Teriny Timbály Mísa s vložkou

4 Kovový pomocný Pomocný inventář slouží k servisu Plata Chladiče Zásobníky Stojany na víno

5 Drobný kovový inventář Lis na citrony Kalíšek na vajíčka Konvička na mléko Odměrka Miska na zmrzlinu

6 Z čeho se vyrábí Kovový inventář má tři možnosti z použití materiálu pro výrobu Nerezová ocel Postříbřená alpaka Stříbro Tento inventář je náročný na údržbu. A také má poměrně vysokou pořizovací hodnotu.

7 Kontrolní otázky Co je to kovový inventář Jak můžeme rozdělit tento inventář dle používání Z jakých materiálu je vyráběn Druhy kovového inventáře

8 zdroje a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=- _WOcQlc0v2vJM:&imgrefurl=http://www.ssss.cz/files/ucebnice_3lete_obory/st/inventar/ko v.htm&docid=w_si5g a&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=- _WOcQlc0v2vJM:&imgrefurl=http://www.ssss.cz/files/ucebnice_3lete_obory/st/inventar/ko v.htm&docid=w_si5g ch&tbnid=v3gTS5i-eVlM1M:&imgrefurl=http:// ch&tbnid=v3gTS5i-eVlM1M:&imgrefurl=http:// s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=mVOWmgB7i0aF9M:&imgrefurl=http:// s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=mVOWmgB7i0aF9M:&imgrefurl=http:// client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=oaiDblz4dO4L0M:&imgrefurl=http:/ / client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=oaiDblz4dO4L0M:&imgrefurl=http:/ / channel=suggest&tbm=isch&tbnid=1UuUSWe_q2aM2M:&imgrefurl=http:// channel=suggest&tbm=isch&tbnid=1UuUSWe_q2aM2M:&imgrefurl=http:// s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=mk91i_FSrlaxwM:&imgrefurl=http://www.gastrosuper. cz/inventarkuchune/pomuckyvkuchyni/&docid=Qvd1BhoEpL2ISM&imgurl=http://www.gastr s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=mk91i_FSrlaxwM:&imgrefurl=http://www.gastrosuper. cz/inventarkuchune/pomuckyvkuchyni/&docid=Qvd1BhoEpL2ISM&imgurl=http://www.gastr &client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=OYeV9R0TOm- KDM:&imgrefurl=http:// &client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=OYeV9R0TOm- KDM:&imgrefurl=http:// s=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=HjfJgtl3dht52M:&imgrefurl=http://www.ssss.cz/file s/ucebnice_3lete_obory/st/inventar/kov.htm&docid=w_si5g6K1q04OM&imgurl=http s=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=HjfJgtl3dht52M:&imgrefurl=http://www.ssss.cz/file s/ucebnice_3lete_obory/st/inventar/kov.htm&docid=w_si5g6K1q04OM&imgurl=http


Stáhnout ppt "Ročník:1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:"

Podobné prezentace


Reklamy Google