Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:3./4. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:3./4. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav."— Transkript prezentace:

1 Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s modulem pro tvorbu banketingu – náležitosti a postup zpracování ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_HOP_122

2 BANKETING Tvorba podkladů pro společenské akce

3 Proč použít modul banketing Rychlá orientace v obsazenosti prostor Aktuální přehled o rozložení sálů Jednoduché vkládání požadavků Dosažení tvorby uceleného dokladu Formulář vhodný pro komunikaci s klientem Tvorba kalkulace pro gastro a ostatní služby Propojenost s celím systémem

4 Rezervace prostor Možná rezervace dle časové návaznosti mezi akcemi Možnost dělení prostor dle potřeb klienta Volba různých časových pásem s růzností ceny Přímé vložení požadavku na stolovou úpravu Konkretizace požadavků na technické vybavení

5 Vkládání požadavků na uspořádání Při sestavování podkladu konkretizujeme uspořádání stolů a židlí. -Školní -Divadelní -Stolové dle požadavku -Kruhové -Restaurační

6 Dopracovaný doklad Hotový upřesněný doklad slouží k finální komunikaci - mezi klientem ke korektuře - mezi zainteresovaným úsekem - mezi subdodavatelem

7 Příprava kalkulace gastro služeb Konkretizace pomocí popisu / zkratky / - oběd, večeře, raut, coffebreak atd. Upřesnění času požadované služby a datum Upřesnění počtu osob Uvedení speciálních požadavků

8 Konkrétní skladba Minimalizace rizik neúspěchu - pestrost skladby - dostatečná rezerva cca 20% - zhodnocení skladby hostů - jednoduchost servisu a přípravy - korektura klientem a i personálem

9 MARŽE Co vše musíme zhodnotit při stanovení finální ceny – pro dosažení optimální marže - vstupní náklady - počet osob - cena / osoba - požadovaný sortiment - potřebný počet personálu - cenu subdodavatelů

10 Co uděláme – Váš úkol kontrolní samostatná práce Sestavte raut pro 100 osob Dodržte prodejní cenu 500,- Kč / osoba Stanovená marže 350% / pozor na vstupní náklady Zařaďte i teplý sortiment a welcome drink Pronájem a květiny dle Vašeho úsudku

11 zdroje =FyxZeDsh9AqAfM:&imgrefurl=http://www.dk-obchod.cz/zbozi/Konferencni-zidle-Taurus/p-154/&imgurl=http:// =FyxZeDsh9AqAfM:&imgrefurl=http://www.dk-obchod.cz/zbozi/Konferencni-zidle-Taurus/p-154/&imgurl=http:// m=isch&tbnid=2DxBOOohyD-6GM:&imgrefurl=http://www.kc-greenpoint.cz/popis-prostor/sal-c/&imgurl=http://w m=isch&tbnid=2DxBOOohyD-6GM:&imgrefurl=http://www.kc-greenpoint.cz/popis-prostor/sal-c/&imgurl=http://w m=isch&tbnid=Umnp24u_8nfDeM:&imgrefurl=http://www.kc-greenpoint.cz/popis-prostor/sal-c m=isch&tbnid=Umnp24u_8nfDeM:&imgrefurl=http://www.kc-greenpoint.cz/popis-prostor/sal-c rl=http:// rl=http:// :&imgrefurl=http://obrazky.superia.cz/muzi/spokojeny_kuchar.php&imgurl=http://obrazky.superia.cz/nahled- :&imgrefurl=http://obrazky.superia.cz/muzi/spokojeny_kuchar.php&imgurl=http://obrazky.superia.cz/nahled- bnid=WkwQSZUUQnScZM:&imgrefurl=http://www.predskolaci.cz/%3Ftag%3Dcisnik&imgurl=http://www.predskolaci.cz/wp- bnid=WkwQSZUUQnScZM:&imgrefurl=http://www.predskolaci.cz/%3Ftag%3Dcisnik&imgurl=http://www.predskolaci.cz/wp- psrovnani.cz/energie&imgurl=http://www.topsrovnani.cz/upload/levnejsi_plyn_a_elektrina.jpg psrovnani.cz/energie&imgurl=http://www.topsrovnani.cz/upload/levnejsi_plyn_a_elektrina.jpg mgrefurl=http:// mgrefurl=http:// mgrefurl=http://www.infocenter.sk/zoznam_auto-moto_motocykle_logistika_preprava_osob_/&imgurl=http://www mgrefurl=http://www.infocenter.sk/zoznam_auto-moto_motocykle_logistika_preprava_osob_/&imgurl=http://www p://sluzby-remesla.megainzerce.cz/pujcky-uvery/potrebujete-pujcit-penize-do-24-hodin htm&imgurl=http:/ p://sluzby-remesla.megainzerce.cz/pujcky-uvery/potrebujete-pujcit-penize-do-24-hodin htm&imgurl=http:/ xM:&imgrefurl=http://alkoholia.cz/magazin/sampanske-a-jahody-vime-jak-na-to&imgurl=http://alkohol xM:&imgrefurl=http://alkoholia.cz/magazin/sampanske-a-jahody-vime-jak-na-to&imgurl=http://alkohol


Stáhnout ppt "Ročník:3./4. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav."

Podobné prezentace


Reklamy Google