Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO."— Transkript prezentace:

1 Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO -Teplé předkrmy Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny –seznámení s druhy teplých předkrmů.Popis servisu a použitého inventáře. Vhodnost použití při skladbě menu. ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_380

2 Teplé předkrmy Co přináší moderní gastronomie a česká klasika trochu jinak

3 Z ryb a moře Listové taštičky s tuňákem Filátko ze pstruha s koprovou omáčkou Mušle svatého Jakuba

4 Ruská klasika na českém stole Bliny s kaviárem Pirohy s masem

5 Ze zeleniny a ovoce Gratinovaná hruška se sýrem Grilovaná zelenina Plněné cuketky

6 Houby Plněné žampiony Lišky na smetaně Houbový kuba

7 Rizoletky a testoviny Rizoletky s masovou fáší Pene s tuňákem Fetučíny s kachnou

8 Jehněčí Jehněčí kotletky Jehněčí ragů

9 Drůbeží Filírovaná kuřecí prsa na cuketách Kuřecí ragů na smetaně - gratinované se sýrem

10 Hovězí a vepřové maso Hovězí pupek na víně Rostbíf Vepřové ocásky na medu

11 Zvěřina Zaječí hřbet Srnčí medajlonky

12 Něco nového Kuskus Červená čočka s meruňkami Grilovaný lilek

13 Něco tradičního Škvarkové placky se zelím Chřest se strouhankou Grilovaný sýr

14 Kontrolní otázky Jaké znáte teplé předkrmy Zvolte předkrm a popište servis včetně inventáře

15 zdroje tbm=isch&tbnid=7L7idSyrrR6OfM:&imgrefurl=http:// tbm=isch&tbnid=7L7idSyrrR6OfM:&imgrefurl=http:// bm=isch&tbnid=2c1_MUWH8LoSwM:&imgrefurl=http:// bm=isch&tbnid=2c1_MUWH8LoSwM:&imgrefurl=http:// 9RNcFkM:&imgrefurl=http://www.mimibazar.cz/recept.php%3Fid%3D69295%26user%3D20325&docid=ZF0VVP_q A5mMeM&imgurl=http://i.mimibazar.cz/ 9RNcFkM:&imgrefurl=http://www.mimibazar.cz/recept.php%3Fid%3D69295%26user%3D20325&docid=ZF0VVP_q A5mMeM&imgurl=http://i.mimibazar.cz/ st&tbm=isch&tbnid=1kMPY0POM4OobM:&imgrefurl=http:// st&tbm=isch&tbnid=1kMPY0POM4OobM:&imgrefurl=http:// B5wgPdM:&imgrefurl=http://vareni.blogspot.com/2006/10/krlem-jakhokoli-masa-je-podle- mch.html&docid=uUXJkJCKnaB8_M&imgurl=http://3.bp.blogsp B5wgPdM:&imgrefurl=http://vareni.blogspot.com/2006/10/krlem-jakhokoli-masa-je-podle- mch.html&docid=uUXJkJCKnaB8_M&imgurl=http://3.bp.blogsp s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=rbwvaLohMHgJjM:&imgrefurl=http://www.vitalplus.org/article.php%3Fartic le%3D372&docid=wn1y9eaVo9r0xM&imgurl=http:// s&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=rbwvaLohMHgJjM:&imgrefurl=http://www.vitalplus.org/article.php%3Fartic le%3D372&docid=wn1y9eaVo9r0xM&imgurl=http:// gest&tbm=isch&tbnid=PlOHHCLm-KhiAM:&imgrefurl=http://www.restaurant- guide.cz/recepty/recept037.html&docid=e3_ltY5v6PX5UM&imgurl=http://www.restaurant gest&tbm=isch&tbnid=PlOHHCLm-KhiAM:&imgrefurl=http://www.restaurant- guide.cz/recepty/recept037.html&docid=e3_ltY5v6PX5UM&imgurl=http://www.restaurant ggest&tbm=isch&tbnid=vb65B2YfCItrLM:&imgrefurl=http://www.tyden.cz/rubriky/apetit/jak-si-zamilovat- jehneci_76514.html&docid=Hb3gv8WCFOAtYM&imgurl=http ggest&tbm=isch&tbnid=vb65B2YfCItrLM:&imgrefurl=http://www.tyden.cz/rubriky/apetit/jak-si-zamilovat- jehneci_76514.html&docid=Hb3gv8WCFOAtYM&imgurl=http ch&tbnid=NPGyzFfp0L8AaM:&imgrefurl=http://www.zaria.cz/clanek/recepty/grilovana- krkovicka/20584/grilovana-zelenina/20588&docid=-WVjVat2wKvw7M& ch&tbnid=NPGyzFfp0L8AaM:&imgrefurl=http://www.zaria.cz/clanek/recepty/grilovana- krkovicka/20584/grilovana-zelenina/20588&docid=-WVjVat2wKvw7M&


Stáhnout ppt "Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO."

Podobné prezentace


Reklamy Google