Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2."— Transkript prezentace:

1 Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Vzdělávací obor: 65-42-M/01  Hotelnictví 65-51-H/01  Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Složitá obsluha Téma: SO - Studené předkrmy Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne:   Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – dělení studených předkrmů dle použitých surovin.Vhodnost použití ,servis a potřebný inventář

2 STUDENÉ PŘEDKRMY V moderní gastronomii

3 Druhy studených předkrmů
Zeleninové Rybí a mořské plody Masové S ovocem Koktejly Tradiční předkrmy v moderní úpravě Přílohy k předkrmům

4 zeleninové Zeleninový salát s olivami a feta sýrem
Paprika s tvarohovým dipem Carpaccio z červené řepy

5 Zeleninová klasika Caprese avokádo okurka

6 Rybí a mořské plody Marinovaný losos s tvarohovým krémem a zeleným chřestem Chobotnice s vinným octem a šalotkou tataráček z lososa

7 Rybí klasika Matjesový salát Sušhi Marinovaný losos

8 masové Anglický rostbíf Parmská šunka s medovým melounem
Telecí carpaccio

9 Další od masa Uzený jazyk s křenem a houbami Kuřecí galantína
Paštika s brusinkami

10 ovocné Pošírovaná hruška se sýrovým krémem Pomerančový salát s fenyklem

11 koktejly Chřestový koktejl Krevetový koktejl Humrový koktejl

12 Tradiční předkrmy trochu jinak
Vejce s kaviárem Kaviár na ledu Šunkové rolky

13 Vhodné přílohy Tousty Banketky Tmavý chléb

14 Kontrolní otázky Jak dělíme studené předkrmy
Jaké znáte studené předkrmy Servis a použití Vhodné přílohy

15 zdroje


Stáhnout ppt "Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2."

Podobné prezentace


Reklamy Google