Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO."— Transkript prezentace:

1 Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO - Studené předkrmy Jméno autora:Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – dělení studených předkrmů dle použitých surovin.Vhodnost použití,servis a potřebný inventář ŠablonaIII/2Č. materiáluVY_32_INOVACE_STO_378

2 STUDENÉ PŘEDKRMY V moderní gastronomii

3 Druhy studených předkrmů Zeleninové Rybí a mořské plody Masové S ovocem Koktejly Tradiční předkrmy v moderní úpravě Přílohy k předkrmům

4 zeleninové Zeleninový salát s olivami a feta sýrem Paprika s tvarohovým dipem Carpaccio z červené řepy

5 Zeleninová klasika Caprese avokádo okurka

6 Rybí a mořské plody Marinovaný losos s tvarohovým krémem a zeleným chřestem Chobotnice s vinným octem a šalotkou tataráček z lososa

7 Rybí klasika Matjesový salát Sušhi Marinovaný losos

8 masové Anglický rostbíf Parmská šunka s medovým melounem Telecí carpaccio

9 Další od masa Uzený jazyk s křenem a houbami Kuřecí galantína Paštika s brusinkami

10 ovocné Pošírovaná hruška se sýrovým krémem Pomerančový salát s fenyklem

11 koktejly Chřestový koktejl Krevetový koktejl Humrový koktejl

12 Tradiční předkrmy trochu jinak Vejce s kaviárem Kaviár na ledu Šunkové rolky

13 Vhodné přílohy Tousty Banketky Tmavý chléb

14 Kontrolní otázky Jak dělíme studené předkrmy Jaké znáte studené předkrmy Servis a použití Vhodné přílohy

15 zdroje _TM:&imgrefurl=http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/wordofmouth/2010/jul/13/consider-cheap-white-bread&docid=yv3xpU _TM:&imgrefurl=http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/wordofmouth/2010/jul/13/consider-cheap-white-bread&docid=yv3xpU 2XbonM:&imgrefurl=http://www.profimedia.cz/fotografie/sazene-vejce-s-kaviarem-lososem-a- smetanovou/ /&docid=JKDRo1LWYE_GmM 2XbonM:&imgrefurl=http://www.profimedia.cz/fotografie/sazene-vejce-s-kaviarem-lososem-a- smetanovou/ /&docid=JKDRo1LWYE_GmM &imgrefurl=http://recepty.ekucharka.cz/sunkove-rolky-s-tvarohovou-naplni/&docid=dsBM6VA-GQZyEM&imgurl &imgrefurl=http://recepty.ekucharka.cz/sunkove-rolky-s-tvarohovou-naplni/&docid=dsBM6VA-GQZyEM&imgurl M:&imgrefurl=http://prostreno.bety.cz/recepty/1319/Bressaola-s-ricottou/similarrecipes&docid=CAvRJvdzp5-IwM&imgurl M:&imgrefurl=http://prostreno.bety.cz/recepty/1319/Bressaola-s-ricottou/similarrecipes&docid=CAvRJvdzp5-IwM&imgurl X50M:&imgrefurl=http://www.weighless.co.za/od%27%26Sectionname%3DFood%2520Guide&docid=ADEik95XPgrD_M&imgurl X50M:&imgrefurl=http://www.weighless.co.za/od%27%26Sectionname%3DFood%2520Guide&docid=ADEik95XPgrD_M&imgurl refurl=http://www.receptyonline.cz/recepty--priprava-za-studena--jidlo html&docid=b_tZECN4ojS2pM&imgurl=http:// refurl=http://www.receptyonline.cz/recepty--priprava-za-studena--jidlo html&docid=b_tZECN4ojS2pM&imgurl=http:// m9NetHLAQx20M:&imgrefurl=http://magazin.ceskenoviny.cz/vareni/recepty/zpravy/fenyklovy-salat-s-pomerancem/364917&docid m9NetHLAQx20M:&imgrefurl=http://magazin.ceskenoviny.cz/vareni/recepty/zpravy/fenyklovy-salat-s-pomerancem/364917&docid lybD8M:&imgrefurl=http://www.ssltm.cz/cs/catering/&docid=3w3Rdc2vC5bJQM&imgurl=http://www.ssltm.cz/images/photo/172.jpg&w lybD8M:&imgrefurl=http://www.ssltm.cz/cs/catering/&docid=3w3Rdc2vC5bJQM&imgurl=http://www.ssltm.cz/images/photo/172.jpg&w mgrefurl=http://www.topzine.cz/recept-na-domaci-pastiku-z-kachnich-jater&docid=oaiBoeqpHVbW9M&imgurl=http:// mgrefurl=http://www.topzine.cz/recept-na-domaci-pastiku-z-kachnich-jater&docid=oaiBoeqpHVbW9M&imgurl=http://


Stáhnout ppt "Ročník:2. Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO."

Podobné prezentace


Reklamy Google