Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Návštěva průmyslové školy v Písku Exkurze na SPŠ v Písku.
Naše třída od 1. do 7..
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Kamarádi :o) :o).
Noc ve škole Sára Marynioková.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
MISTROVSTV Í MAŽORETEK TEREZA SALIVAROVÁ 2003 – b udoucí studentka primy.
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
Ukázková prezentace HORY 2012.
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
Svatba.
Jarní prázdniny ve školní družině
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
VII.A Lipník nad Bečvou Asi po hodině cesty ne moc rychlým vlakem jsme se dostali do městečka Lipník nad Bečvou, odkud jsme šli dále na hrad Helfštýn.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Adaptační kurz
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
GYMNÁZIUM T.G.MASARYKA HUSTOPEČE Přírodní rezervace na Turoldu – biologická exkurze.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
ŠKOLNÍ KNIHOVNA  ZŠ Tečovice na Zlínsku má nejlepší školní knihovnu.
Zaměření ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA (z pohledu studentů)
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Masarykovo gymnázium.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
OVOV Odznak všestrannosti olympijských vítězů
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Rodičovské schůzky Obsah Ocenění Gympl roku 2013 (již podruhé za sebou) Info o DofE Celkový prospěch třídy Chování Omluvenky (povinností studenta.
Jediným učitelem hodným toho jména je ten, který vzbuzuje ducha svobodného přemýšlení a vyvinuje cit osobní zodpovědnosti.
Moje třída.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Praha Naše třída se nedokáže nudit, takže cesta ve vlaku nám ubíhala poměrně rychle.
…aneb výlet za čertíky do Litoměřic.  Když jsme se šli projít, tak jsme narazili na sochu Karla Hynka Máchy. Prohlíželi jsme si jí.  Ve třídě jsme.
EXKURZE DO SPŠ TÁBOR TECHNIKA OČIMA DĚTÍ. V pátek šli žáci 9. třídy ZŠ Bernarda Bolzana na Exkurzi do Střední Průmyslové školy v Táboře.
CESTA PAPÍRU Recyklace. Doma  Já, Nikol a Olča jsme si vyrobily papírového panáčka Žoseffu.  Po nějakém čase se Žoseffa stala nepotřebnou, a tak stala.
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Tereza Pecánková.
Holandsko 2015 Klára Balínová. Madurodam.
Zase jsme si hráli……... VVP Libavá Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
Sekce Větrné mlýny v rámci Kruhu přátel Technického muzea v Brně Ing. Doubek Jan.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
Oddíl juda pořádá nábor
Naše škola 1.
Valentýna Szybakowská
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
O Budulínkovi O Budulínkovi Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Marie Vališová Číslo
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství, na kterém stále studuji a baví mě to. Ve třídě nás je 29, z toho 27 kluků a 2 holky. Náš třídní učitel je Jan Boháček, je to mladý učitel a je s ním sranda.

Exkurze technické muzeum Liberec Dne jsme šli na exkurzi do technického muzea v Liberci. Šli jsme společně s S2A a s naším třídním učitelem. Byly jsme tam asi tak hodinu a pul a viděli jsme dost pěkných a zajímavých věcí.

Moje závody v karate V tomto roce jsem jezdili více na závody do zahraničí. Byly jsme dvakrát v Anglii a jednou v Irsku. Vždy jsme domu přivezli několik medailí a pohárů. Nejlépe co jsme se s klukama umístili bylo druhé místo na mistrovství Evropy v Anglii. Dále jsme dostali ocenění v Praze na noci mistrů za dobré výsledky v zahraničí.

Zájezd do Berlína Dne jsme jeli na zájezd do Berlína. Jelo se na dva dny a jeli lidi z různých tříd. Spali jsme na Japonské koleni kousek od Berlína. První den jsme se šli kouknout do továrny BMW a do muzea letectví. Druhý den jsme se šli kouknout do továrny Mercedes a na lisování. Oba dny bylo hezky a jen trochu sprchlo.

Dny ve škole Nějaký dny ve škole jsou super a někdy tam je nuda. Dobrý jsou dny, když nám odpadají hodiny a nebo když máme exkurze. Někdy dokonce nechápeme co se učíme. A škola nás i dost vysiluje.