Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Advertisements

Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
Mgr. Helena Kremsová, ZŠ Masarykova Ostrov
GENESIS.
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
The Beatles Vznik: Rozpad:1970.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
The Rolling Stones.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Linkin Park.
Nyní má kapela čtyři členy.
Tereza Látalová.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
The Rolling Stones.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Rolling Stones Rocková legenda.
Populární hudba ve světě v letech
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal.
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Spice girls Nicolé Adamová.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Čechomor.
Bo ř ek Králík.  50. léta 20. století v USA  vytvo ř ili ho Afroameri č ané  objevil „ č ernou“ muziku pro bílé Ameri č any a Evropany.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
,,V životě jsem neviděl tolik lidí pohromadě s tak křivými zuby.“ -Elvis Presley The Beatles.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Velká Británie Barbora Otáhalová, tercie.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
Příprava na hodinu ICT Téma: práce s MS PowerPoint
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
Martin Malý Prima.
Hudební výchova Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Mgr. Michal Mynář.
Mikuláš Francán.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
ANOTACE: Motivace k nácviku písně. Určeno žákům 1. stupně ZŠ. Prvotní seznámení se vznikem rocku, se jménem E. Presley, se skupinami Beatles, Olympic.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
P!nk.
Prezentace od Mervina Flandery
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Justin Bieber.
Vytvořil: Jiří Burda The Shadows.
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
P.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Justin Bieber.
Carly Rae Jepsen.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/13
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Rock Jakub Řehoř kvarta.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
Fatboy Slim    /     
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

Keane

Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská trojice, která vznikla v roce 1997 v Hastingsu. Keane je britská trojice, která vznikla v roce 1997 v Hastingsu.

Vznik,historie. Po několika letech experimetováni a vybrušování svého zvuku se Keane rozhodli, že by mohli začít koncertně vystupovat a záhy vydali svůj první singl.Tím byla píseň Everybody's changing. Poté se stále ještě neznámi Keane vydali na své první klubové turné -byli ale trochu jiní než ostatní kapely, chyběl jim totiž kytarista, jehož funkci plní klávesy a klavír. Dostali tedy nálepku "nejlepší kytarová kapela Velké Británie bez kytar"- Nebyl to sice původní záměr -kapela totiž začínala s kytaristou, ten ale skupinu opustil již v roce 2002 a tak se Keane rozhodli nikoho nehledat a zkusit to bez kytaristy. A to se určitě vyplatilo. Po několika letech experimetováni a vybrušování svého zvuku se Keane rozhodli, že by mohli začít koncertně vystupovat a záhy vydali svůj první singl.Tím byla píseň Everybody's changing. Poté se stále ještě neznámi Keane vydali na své první klubové turné -byli ale trochu jiní než ostatní kapely, chyběl jim totiž kytarista, jehož funkci plní klávesy a klavír. Dostali tedy nálepku "nejlepší kytarová kapela Velké Británie bez kytar"- Nebyl to sice původní záměr -kapela totiž začínala s kytaristou, ten ale skupinu opustil již v roce 2002 a tak se Keane rozhodli nikoho nehledat a zkusit to bez kytaristy. A to se určitě vyplatilo.

V roce 2003 Keane začali dostávat nabídky od velkých vydavatelství a nakonec podepsali smlouvu se společností Island, u které vydávají desky například U2. V roce 2003 Keane začali dostávat nabídky od velkých vydavatelství a nakonec podepsali smlouvu se společností Island, u které vydávají desky například U2.

Alba Keane nahráli album Hopes and Fears s hity jako je Everybody's changing, Somewhere only we know, This is the last time či Bend and break. Album se okamžitě stalo prodejním bestsellerem a prodalo již více než 3,5 milionu kusů. Ani českým fanouškům nejsou neznámí, neboť i u nás získalo album Zlatou desku. Keane nahráli album Hopes and Fears s hity jako je Everybody's changing, Somewhere only we know, This is the last time či Bend and break. Album se okamžitě stalo prodejním bestsellerem a prodalo již více než 3,5 milionu kusů. Ani českým fanouškům nejsou neznámí, neboť i u nás získalo album Zlatou desku.

Členové podrobněji: Tom - zpěv Celé jméno: Tom Oliver Chaplin Datum narození: Barva vlasů: světle hnědá Barva očí: hnědá Oblíbena barva:modrá Hudební vzory:Michael Jackson, Freddie Mercury Celé jméno: Tom Oliver Chaplin Datum narození: Barva vlasů: světle hnědá Barva očí: hnědá Oblíbena barva:modrá Hudební vzory:Michael Jackson, Freddie Mercury

Tim - piano,klávesy,basa Celé jméno: Tim James Rice-Oxley Datum narození: Barva vlasů: hnědá Barva očí: modrá Oblíbená barva: zelená Hudební vzory: The Beatles,The Smiths,Paul Simon Celé jméno: Tim James Rice-Oxley Datum narození: Barva vlasů: hnědá Barva očí: modrá Oblíbená barva: zelená Hudební vzory: The Beatles,The Smiths,Paul Simon

Rich - bicí Celé jméno: Richard David Hughes Datum narození: Barva vlasů: hnědá Barva očí: modrá Oblíbená barva: modrá Hudební vlivy: REM Celé jméno: Richard David Hughes Datum narození: Barva vlasů: hnědá Barva očí: modrá Oblíbená barva: modrá Hudební vlivy: REM