Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Http://deadcenterband.webs.com http://deadcenterband.webs.com/apps/photos/photo?photoid=58133524 Guns N´Roses.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Http://deadcenterband.webs.com http://deadcenterband.webs.com/apps/photos/photo?photoid=58133524 Guns N´Roses."— Transkript prezentace:

1 Guns N´Roses

2 Základní informace Americká hard rocková skupina založená v Kalifornii v Los Angeles v roce 1985 Založil ji Axl Rose jako zpěvák, kytaristé Tracii Guns a Izzy Stradlin, baskytarista Ole Bleich a bubeník Rob Gardener Občas nazýváni jako nejnebezpečnejší skupina na světě Zatím vydala 6 studiových alb Appetite for destruction – 1987, 18 platinových desek Use your illusion I – 1990, spole4n2 s Use your illusion II debutovala na prvních dvou místech na americkém žebříčku Use your illusion II GN´R lies – 1998, hanlivá slova v písni One in a million proti menšinám The spaghetti incident? – 1993, cover verze písní punkových skupin Chinese democracy – 2008, před vydáním nejdražší nevydané album a po vydání nejdražší album všech dob

3 Sestava Bývalí členové Současní členové
Axl Rose - zpěv, piano (1985-současnost) Dizzy Reed - klávesy (1990-současnost) Tommy Stinson - baskytara (1998-současnost) Chris Pitman - klávesy, programování (1998-současnost) Richard Fortus - kytara (2002-současnost) Bumblefoot - kytara (2006-současnost) Frank Ferrer - bicí (2006-současnost) Dj Ashba - kytara (2008-současnost) Bývalí členové Ole Beich - baskytara (1985) Rob Gardener - bicí (1985) Tracii Guns - kytara (1985) Steven Adler - bicí ( ) Izzy Stradlin - kytara ( ) Gilby Clarke - kytara ( ) Slash - kytara ( ) Matt Sorum - bicí ( ) Duff McKagan - baskytara ( ) Josh Freese - bicí ( ) Paul Tobias - kytara ( ) Buckethead- kytara ( ) Bryan Mantia - bicí ( ) Robin Finck - kytara ( )

4 Historie Vznikla v roce 1985 v Los Ageles založená Axlem Rosem, Tracii Gunsem, Izzy Stradlinem, Ole Bleichem a Robem Gardenerem. Název vznikl spojením jmen skupin L.A. Guns a Hollywood Rose. Guns a Gardener se, ale nechteli zúčastnit prvního vystoupení a tak je Rose nahradil kytaristou Slashem a bubeníkem Stevenem Adlerem. Společně nahráli Appetite for Destruction a Use your illusion I. Při nahrávání Use your illusion II musel být Adler kvůli svým problémům s drogami nahrazen Mattem Sorumem. Po Use your illusion II odešel z kapely Izzy Stradlin a místo něj přišel Gilby Clarke. Následovalo album GN´R lies a The spaghetti incident a Gilby Clark byl kvůli nedostatečným kvalitám vyhozen a nahrazen Paulem Tobiasem.

5 Noví Guns N´Roses http://www.nmnl.cz
V roce 1996 a 1997 opustili Slash, Duff McKagan a Sorum. V roce 1998 dal Axl Rose Guns N´Roses znovu dohromady v sestavě kytarista Robin Finck, baskytarista Tommy Stinson a bubeník Josh Freese. Robin Finck opustil kapelu v roce 1999 a jako náhrada za něj přišel Buckethead a Freese byl nahrazen Bryanem Mantiou. Robin Finck se do GN´R vrátil v roce Paul Tobias opustil kapelu v roce 2002 kvůli životu na cestách a nahradil ho Richard Fortus. Dlouho odkládané album Chinese Democracy bylo konečně vydáno v roce 2008.

6 Nejslavnější sestava http://www.rocksbackpages.com

7 Současná sestava http://vampirama.blog.cz http://www.gnrlies.com

8 Studiová alba http://roomtobreathem.webs.com

9 Zdroje Wikipedie.cz last.fm


Stáhnout ppt "Http://deadcenterband.webs.com http://deadcenterband.webs.com/apps/photos/photo?photoid=58133524 Guns N´Roses."

Podobné prezentace


Reklamy Google