Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,"— Transkript prezentace:

1

2

3

4 Předchozí členové kapely
Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney, baskytara, úplně první basák v roce Damien Philips, vlastním jménem Brad Parker: objevil se v dubnu 1982 na koncertě jako druhý kytarista

5 ČLENOVÉ

6 James Hetfield James se na kytaru učil od 12 let, a dovedl ho k tomu jeho starší brácha. Úplně první nástroj na který hrál byl Klavír, na který chodil od 9 let a dokonce to vydržel dva roky, než mu jeho máma koupila normální kytaru. Díky svému bráchovy Davidovi oběvil Black Sabbath a když mu bylo 15, zažil první rockový koncert - Aerosmith a AC/DC v Long Beach (California). James je nejdůležitější člen kapely co se týká skládání, je podepsán na každé písni, a všechny texty psal on (s vyjímkou "To Live Is To Die"), až do roku 2002 kdy dal možnost Kirkovy i Larsovi..

7 Lars Ulrich Narodil se a byl vychován v Kodani. Většinu času se snažil jít v otcovích stopách proto hrál tenis. Jeho otec byl totiž profesionálním tenistou. Později se ale přestěhoval do Los Angelis a oběvil první desku Iron Maidnů, proto začal sbírat metalové desky a později začal bubnovat. Začlo ho to bavit tak začal bubnovat na lepenkové krabice. Později v roce 1977 přezvěčil babičku aby mu koupila bicí. Pak se přes inzerát seznámil s Jamesnem a založili skupinu Metallica

8 Kirk Hammett Kirkův bratr byl hippie a zasvětil Kirka do populární hudby té doby. Když byl jeho bratr ve škole, Kirk si vzal jeho kytaru a jen tak s ní blbnul. Měl ten nástroj rád. V roce 1981, když mu bylo 19, začal se učit hrát na kytaru a asi o dva týdny později vytvořil kapelu Exodus. Jamovali a hráli v klubech. Když kapelu opustil, seznámil se s Jamesem, Larsem a Cliffem po tom, co vyhodili z kapely Davea Mustaina. Brzy nato nahrává kapela první album Kill 'em All.

9 Robert Trujillo Má cit pro rytmus a dozajista i cit pro hudbu. A nyní má i stálé místo jako nový baskytarista Metallicy a člen její rodiny. Ačkoli při hraní občas používá trsátko, je především znám jako prsty hrající baskytarové monstrum, které díky své obratnosti s grácií zvládalo svůj nástroj ve skupinách Suicidal Tendencies, Infectious Grooves či jako doprovod Ozzyho Osbournea.


Stáhnout ppt "Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,"

Podobné prezentace


Reklamy Google