Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Justin Bieber.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Justin Bieber."— Transkript prezentace:

1 Justin Bieber

2 Narodil se 1. 3. 1994 v kanadském Stratfordu
Narodil se v kanadském Stratfordu. Jeho celé jméno Justin Drew Bieber. Když mu bylo 10 měsíců jeho matka Pattie se rozešla s jeho otcem. Justin vyrůstal s mámou. Rád chodil k dědovi a babičce. Už od malička rád zpíval. Jako šestiletý se naučil hrát na bicí.

3 Později se naučil hrát na kytaru, trubku a klavír. Hrával před divadlem. Justinova videa máma dávala na youtube. Zde si ho všiml Scooter Braun- jeho současný manažer. Oslovil Justinovu mámu, aby se s ním setkali. Máma souhlasila a vyjeli do Atlanty za Ushrem.

4 O několik týdnů později Justin podepsal nahrávací smlouvu
O několik týdnů později Justin podepsal nahrávací smlouvu. A vydal své první debutové album My World (2009), ze kterého pochází singly One Time a One Less Lonely Girl. Jeho sláva neuvěřitelně stoupla. Zahrál si taky ve filmu. Začal koncertovat i v zahraničí.

5 V roce 2011 vydal CD My World 2.0 a DVD, které se jmenuje Never say Never. Je to něco jako dokument o tom, jak si splnil svůj sen a vyprodal Time Square Garden. Vyprodat Time Square je pro zpěváka to nejlepší, co může být.

6 V zimě 2011 vydal své další CD Under The Mistletoe
V zimě 2011 vydal své další CD Under The Mistletoe. Na písničku Mistletoe nahrál také videoklip. Začal prodávat parfém s názvem Someday.

7 V roce 2012 vydal své nejnovější CD Believe, na kterém je duet s Big Sean, Nicki Minaj a dalšími. Momentálně je na svém turné s názvem Believe Tour. Prodává svůj další parfém Girlfriend.

8 Anča Nekardova a Beáta Čajkova
Never say Anča Nekardova a Beáta Čajkova


Stáhnout ppt "Justin Bieber."

Podobné prezentace


Reklamy Google