Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LUCIE VONDRÁČKOVÁ.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LUCIE VONDRÁČKOVÁ."— Transkript prezentace:

1 LUCIE VONDRÁČKOVÁ

2 Jsem měsíc po operaci, v současné době se pohybuji na vozíku," přiznala Blesku. Lucie Vondráčková. Bolesti nohou si přivodila kvůli nadměrné zátěži při tancování a moderní gymnastice. Nejvíc ji odpravil muzikál Touha, kde tancovala na podpatcích. Zpěvačka Lucie Vondráčková (29) podstoupila vážnou operaci kvůli velkým bolestem nohou. Ty si odpravila především tancováním v muzikálu Touha. Teď se bude měsíce pohybovat pouze na invalidním vozíku!

3 Svůj ohromný talent využila poprvé v devíti letech, kdy jí režisér Ludvík Ráža obsadil do malé role v seriálu Území bílých králů. Další dva roky navštěvovala různé konkursy, ale bezúspěšně. Až v roce 1992 dostala malou roličku, tentokrát na divadelních prknech Národního divadla ve hře Saténový střevíček. Tento rok byl pro Lucku zlomem, protože začala pomalu a jistě získávat filmové a televizní role, například hlavní roli v seriálovém večerníčku Království květin nebo si zahrála také ve slavném seriálu pro děti Návrat Arabely. V tomto roce byl v České televizi také prvně odvysílán pořad pro děti a mládež „Marmeláda“, který znamenal pro Lucku rozjezd v moderování a také jí přinesl spoustu fanoušků. Pro ty pak natočila o rok později své debutové album se stejnojmenným názvem Marmeláda. Lucka se narodila 8. března Vyrůstala s rodiči a mladším bratrem Davidem v Praze, kde také navštěvovala jazykovou základní školu. Od malička se věnovala spoustě koníčkům – závodně tančila, navštěvovala balet a gymnastiku, učila se stepovat, zpívala a pilně studovala cizí řeči.

4

5 Ukázky videoklipu nech mě jít a láska umí víc

6 Něco co lucka nazpívala
1 Džíny 2 Delfín 3 Láska umí víc 4 Tenkej led 5 Náhoda 6 Bránou zázraků 7 Láska na 100 let 8 Rok2060 9 Strach 10 Boty proti lásce

7 LUCKA VONDRÁČKOVÁ

8 Dětství Lucie Vondráčková vyrůstala v Praze s rodiči a mladším bratrem Davidem. Již od dětství se zajímala o mnoho věcí a měla nejrůznější záliby. Mezi hlavní Lucčiny koníčky patřil zpěv, závodně tanec, navštěvovala také hodiny baletu a gymnastiky, učila se stepovat, ale také se pilně věnovala studiu cizích jazyků. Toto nadání zdědila zřejmě po matce. Lucie Vondráčková navštěvovala jazykovou základní školu v Praze. Ve čtrnácti letech nastupuje na pražskou konzervatoř, kde začíná studovat hudebně-dramatický obor. V roce 2000 se začala věnovat studiu kulturologie na Filozofické fakultě Univerzity Karlovi. V roce 2005 Lucie Vondráčková úspěšně dokončuje studium na vysoké škole a získává titul magistr, který si už může psát před jméno Mgr. Lucie Vondráčková.

9 Povolání: Zpěvačka, herečka, tanečnice, dabérka, filozofka, moderátorka, textařka Věk: 29 Datum narození: Místo narození: Praha, Československo Znamení: Ryby Současnost Lucie Vondráčkova se nyní profesionálně věnuje zpěvu, herectví, tanci, dabingu, filozofii, psaní textů a moderování. Pravidelné angažmá má v divadle, točí klipy a nazpívává stále nové písničky na cedéčka. Lucie Vondráčková se stává velmi oblíbenou moderátorkou, prvně to předvedla už ve dvanácti letech, kdy začíná moderovat dětský pořad Marmeláda. Lucie se věnuje také muzikálu a točí i filmy a to nejen české, ale i zahraniční. Lucie Vondráčková je dnes jednou z předních a dosti uznávaných zpěvaček, ale hlavně hereček ať v divadle u muzikálu nebo ve filmu. I přesto vše je to taková normální holka, která si nepotřebuje vydobýt pozornost nějakou peprností jen proto, aby se objevila v bulvárních plátcích na titulní straně. Lucie Vondráčková ráda čte nebo zajde s přáteli posedět či se podívat do kina na pěkný film. Lucka se plynule domluví čtyřmi jazyky, z nich preferuje angličtinu, s kterou se domluví v zahraničí nebo ji použije pro své písničky.

10 1.Nazpívané CD 1. Tenkej led 2. Párkrát ( s Petrem Bende) 3. Srdcerváč
4. Válka růží 5. Fénix   6. Boty proti lásce 7. Absolutní Absurdistán 8. Území lvů 9. Já to nejsem(Zlej sen) ( s Petrem Kocmanem) 10. Labutí 11. Rej kolibříků 2-Pro jinou 12. Skoč si do tý vody 13. Keď ma podvedieš (se skupinou Taktici) 14. Othello 15. Poušť 16. Jeho království 17. Láska umí víc 1.Nazpívané CD

11 Videoklip vítr a tenkej led

12 Životopis Lucie Vondráčková se narodila v Praze, rodičům Jiřímu Vondráčkovi a Haně Sorrosové. Již od dětství se pohybovala v uměleckých kruzích, zpívala, moderovala hudební pořad Marmeláda. Svoje první CD vydala ve 12 letech, v 10 letech stála poprvé na divadelních prknech v Národním divadle. Absolvovala konzervatoř (obor herectví), nyní studuje teorii kultury na Filozofické fakultě UK. Zájmy Mezi Lucčiny největší zájmy patří četba, jízda na koloběžce a hra na klavír.


Stáhnout ppt "LUCIE VONDRÁČKOVÁ."

Podobné prezentace


Reklamy Google