Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy."— Transkript prezentace:

1 Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy Romeo Miller II (Master P).

2 Od chvíle co se narodil, bylo jasné, že má rappování v krvi a později již Romeo vystupoval na mnoha albech svého otce. Master P si tenkrát ještě ani nepomyslel, že by se z něho mohl stát „opravdový talent“. Když mu byly čtyři roky, začíná dokonce již psát své vlastní rýmy a vytvářet beaty pro ostatní. Zatímco byl Master P na turné, Romeo vystoupil před svými strýčky (C- Murder a Silkk the Shocker) a zarepoval jim verše, které sám napsal. Byli z toho ohromeni, jaký má Romeo již v pěti letech flow. Když se Master P vrátil, Romeo předvedl svoji show i jemu a tím vše začalo. Romeo začal trávit hodiny se svými bratranci a většinu volného času rapovali v otcově nahrávacím studiu.

3 Když bylo Romeovi mezi 8 a 9ti lety, stal se účastníkem autonehody, kdy tragicky zahynul jeho bratranec Lance. Bylo to pro něj otřesné, a proto první písničku svého prvního alba „Lil Romeo“ nazval „Take My Pain Away“ a věnoval ji památce Lance. Toto album vyšlo 3. července 2001. Hit „My Baby“ obsadil první místo v hitparádě po celých deset za sebou jdoucích týdnů. Track „My Baby“, kde byl použit nápěv Michaela Jacksona z písně „I Want You Back,“ byl na prvním místě dokonce déle než hit Michaela Jacksona „Ben“. Lil' Romeo získal za „My Baby“ celkem 3 ocenění: Rapový singl roku 2001, Osobnost rapu roku 2001 a Nejprodávanější RnB/Hip-Hop singl roku 2002. Romeo také vyhrál Nickelodeon's Kid's Choice Award v roce 2002.

4

5 Foto Honey 2003 Lil' Romeo také hraje v následujících filmech "Max Keeble's Big Move"(2000), "Honey"(2003)“ a v aktuálních "Uncle P" (2004), "Still 'Bout It" (2004), and "Shorty" (2004). Ve dvou z těchto filmů vystupuje i společně se svým otcem. Romeo má také od roku 2003 svůj vlastní televizní seriál Romeo!.

6 Romeo stále studuje na St. Luke's Episcopal, kde dostává téměř pořád samá A (něco jako u nás jednička). Také vlastní svůj dům v Houstonu (Texas). Má dvě auta Hummera a Mercedes-Benz. Často pobývá v Beverly Hills v Californii a New Orleans v Louisianě. Jeho majetek je odhadován na 60 milionů dolarů a majetek jeho otce Master P na úctyhodných 400 milionů dolarů. Lil' Romeo vlastní též svou oděvní značku „P. Miller Shorties“ a jeho otec Master P zase vlastní „P. Miller Signature Collection“. Každopádně obě clothing lines zahrnují teplé sametové soupravy, trička s knoflíčky, sportovní oblečení, boty a kalhoty. Master P vlastní nahrávací společnost „Limit Records“, kterou již dříve přejmenoval na „The New No Limit Records“.

7 Dům Lil' Romea a Mastera P jste také mohli vidět na MTV v programu MTV Cribs. Co bych mohl popřát tomuto nadějnému interpretovi do budoucna? Aby se mu splnili jeho sny hrát v NBA a všechny jeho obchody. Vždyť Lil' Romeo je nejmladší sólo rapper, který měl po 10 týdnu svůj singl „My Baby“ na prvním místě v hitparádě!

8 Tha End Spolupraovali O. Coufal D. Pokorný Š. Kolář


Stáhnout ppt "Lil Romeo Lil' Romeo se narodil 19. srpna 1989 v New Orleans (Louisiana). Pravým jménem Percy Romeo Miller III a jeho matka je Sonja Miller a otec Percy."

Podobné prezentace


Reklamy Google