Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě."— Transkript prezentace:

1 Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina

2 O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě lají koncerty, vydávají nová alba a skladby Zam ěř ují se na post-hardcore, alternativní metal, metalcore a další podobné žánry Vydávají vlastní skladby ale č asto d ě lají tzv. covery na populární písn ě a p ř evád ě jí je do svého žánru Své skladby vydávají pod labelem Epitaph Records V Č R vystupovali nap ř íklad na Rock For People 2016 nebo na vlastním koncert ě v roce 2015 v Lucern ě

3 Členové Trevor Wentworth - hrubé vokály, akustická kytara (2004–sou č asnost), č isté vokály (2011– sou č asnost) Matt Wentworth - č isté vokály, kytara, klávesy (2004–sou č asnost) Alex „Woody“ Woodrow - baskytara, doprovodné vokály (2004–sou č asnost), hrubé vokály (2004–2005) Tim Molloy - bicí (2006–sou č asnost)

4 Bratři Matt a Trevor Wentworth Matt Wentworth Trevor Wentworth

5 Tim Molloy Bubeník a um ě lec

6 Alex Woodrow Baskytarista Doprovod hrubých i č istých vokál ů

7 OUR LAST NIGHT Ukázka

8 DĚKUJI ZA POZORNOST ©Vrkoslavová Natálie 2018


Stáhnout ppt "Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě."

Podobné prezentace


Reklamy Google