Modleme se k Pánu žně! - září. 3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : • Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí. • Nejdůležitější, a pro nás na prvním.
Advertisements

Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov,
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Jak používat duchovní dary Jirka Pospíšil, EBED, KC Vyškov,
 pomocná ruka vašeho sboru! Společně dokážeme více!
Vzdělávání kazatelů a vedoucích.  Všechny fotografie byly pořízeny v průběhu července 2012 v Jižním Súdánu, ve státě Eastern Equatoria. Rachel Jar,
ZNAMENÍ 7 JEŽÍŠOVÝCH ZÁZRAKŮ O NĚČEM VÍC ALIANČNÍ TÝDEN MODLITEB 2014.
…základy pastorace Jirka Pospíšil, EBED,
Buďme bdělí v modlitbách Pokud se nemodlíš, nejsi křesťan! Clendennen.
ÚSTNÍ MODLITBA Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Křesťanství.
naslouchání Bohu.  Je naslouchání Bohu. Ježíš často také při své modlitbě mlčí naslouchá Otci. – naslouchá Otci.
Světová náboženství.
KŘESŤANSTVÍ.
Teologický rozměr majetkového vyrovnání. Co je církev Existuje mnoho pohledů na církev.  Instituce s hierarchickými i demokratickými prvky  Kristovo.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Kamerun.
A tak bratři, modlete se za nás, aby se slovo Páně rychle šířilo Modlitby na únor 2015.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO Modlitby na únor 2015.
Copyright, 2005 Exodus Global Alliance Základy pomohla položit lživá východiska Sexuální Revoluce : Lidé jsou v podstatě dobří a sílu sexuality nezneužijí.
Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_09.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně. Listopad Pronásledovaní křesťané v Číně Nezasažený národ Ujgurové v severozápadní Číně Misijně nasazení pastoři.
Služebníci modlitby Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. PROSINEC ✤ z a pronásledované křesťany v Tádžikistánu ✤ za uprchlíky v České republice ✤ za rozvoj misie N. f. Nehemia.
MODLEME SE K PÁNU ŽNĚ. MODLEME SE ZA PRONÁSLEDOVANÉ KŘESŤANY V TÁDŽIKISTÁNU: ✤ aby podzemní církev i přes veškerý tlak rostla ✤ aby v zemi nastala svoboda.
Vypracoval: Jakub Moravec
Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci Vše je snadné, když Bohu uvěříme a když mu řekneme: „Zde jsem, Pane.“ Vyrobilo centrum pro katechezi v.
■KMS tvoří desítky sborů sedmi církví, řada křesťanských organizací a individuálních členů. ■Byla založena v prosinci ■KMS je členem České evangelikální.
Modleme se k Pánu žně LISTOPAD Aby vytrvali ve víře i přes fyzické a psychické násilí a zakoušeli Boží moc. Aby vytrvali ve víře i přes fyzické.
KŘESŤANSTVÍ.
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Boží představy o Tvém životě Jirka Pospíšil, KC Vyškov,
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… (2.TES. 3,1)
Modleme se k Pánu žně! – říjen. 3 modlitby za misii pro měsíc říjen 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.
Inspirace ke zvěstování od ranné církve – aneb jak se s tak malým vybavením dá tolik získat???
Modleme se k Pánu žně! - LEDEN. 3 modlitby za misii pro měsíc leden V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… MODLITBY NA DUBEN 2015.
Muhammad Autor: Mgr. Jana Formánková Předmět Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
TRESTNÍ PRÁVO Objekt trestného činu Mgr. Petr Čechák, Ph.D.
Skutky apoštolské. Autor a datum vzniku Lukáš - Pavlův osobní lékař - spolupracovník na díle evangelia - očitý svědek některých událostí - 3 x v Písmu.
Modlitby na květen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
2. List Korintským. Autor a datum vzniku Pavel - na své 3. misijní cestě - v roce po Kr. - pravděpodobně z Filip.
Centrum pro katechezi v Olomouci 2014 Foto:morguefile.com.
Modlitby - červen 2015 A tak bratři, modlete se za nás, aby se Slovo Páně rychle šířilo…
PŘELIDNĚNÍ ZEMĚ VYPRACOVAL: ŠIMON HARTMANN OBOR: TECHNICKÉ LYCEUMTŘÍDA: 2.L PŘEDMĚT: BIOLOGIEŠKOLNÍ ROK: 2015/16 VYUČUJÍCÍ: MGR. KAŠPAR LUDVÍKDATUM VYPRACOVÁNÍ:
Obyvatelstvo Evropy V Evropě žije 742 milionů obyvatel Třetí nejlidnatější světadíl (po Asii a Africe) Nejvyšší průměrná hustota zalidnění – population.
Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Tereza Krůželová, Veronika Sloupová
Papuánská Velká noc Filip Breindl.
Misijní modlitby 8/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Misijní modlitby 9/2016 Evangelium se stává dobrou zprávou jedině tehdy, dorazí-li na místo včas. J. F. Henry.
Stát Definice, funkce, typy.
POČÁTKY ISLÁMU, VÍRA A TRADICE
Slovo života Červen 2013.
Tři zaručené způsoby, jak ve sboru vybrat více peněz a nabít si nos
VY_52_INOVACE_13_02_obyvatelstvo Evropy
Muž s koženým kloboukem
Uganda Vytvořila: Andrea Katič. Podnebí Leží na rovníku. Tropické kontinentální podnebí s letním počasím po celý rok. Díky nadmořské výšce zde nejsou.
KSV/LVM Liturgie – vzor modlitby (lex credendi a lex orandi)
BAPTISTÉ Vytvořeno dne: Anotace:
Škola základ občanského života
Téma 5 - Struktura sborů i koordinace jejich činností v přechodu k samofinancování ► Církev žije všude tam, kde se neuzavírá do sebe, a současně dokáže.
KSV/LVM Liturgie – vzor modlitby (lex credendi a lex orandi)
Transkript prezentace:

Modleme se k Pánu žně! - září

3 modlitby za misii pro měsíc září V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ 3. za určité misijní téma související s českou církvi

Pronásledovaní křesťané v Tanzanii Tanzanie leží ve východní části Afriky a se svými bezmála 45 miliony obyvatel a rozlohou km 2 dosahuje velikosti 12krát větší než Česká republika. Obyvatelé se člení do mnoha kmenů, z nichž nejpočetnější jsou Svahilci, Sukumové a Ňamweziové. V současné době je hlavní hnací silou perzekuce, která zasahuje tanzanské křesťany, především islámský extrémismus. Přestože 30% obyvatelstva Tanzanie tvoří křesťané, poslední roky jasně poukazují na vzestup politicky orientovaného islámu. Nezanedbatelné množství křesťanů je vystavováno útlaku, násilí a útokům. Denně se potýkají s rostoucím pronásledováním i fyzickým násilím, které tak vyvolává v jejich životech velkou nejistotu.

Pronásledovaní křesťané v Tanzanii Modleme se: aby se Bůh sklonil ke křesťanům v Tanzanii a přinášel jim naději a východisko z jejich nelehké situace za rozvoj misijní práce v Tanzanii skrze NF Nehemia vyprošujme pokoj a ochranu pro Wernera Drotleffa a jeho rodinu

Jakuti ve východním Rusku Národ, který potřebuje slyšet zvěst evangelia, spoutaný šamanismem, alkoholismem a beznadějí. Jakuti jsou turkické etnikum, žijící především v republice Sacha ve východní části Sibiře a patří zde k nejpočetnějším domorodým národům. Jejich jazykem je jakutština a náboženství, které vyznávají, je šamanismus. Mnoho Jakutů se dnes také formálně hlásí k pravoslavné církvi. I přesto si však zachovávají původní tradice spojené se šamanismem. Jakuti jsou vůči evangeliu dost negativně nastavení a každý znovuzrozený člověk se tak stává objektem posměchu.

Jakuti ve východním Rusku Modleme se: za rozvoj nové misijní práce NF Nehemia mezi Jakuty za milost k pokání a duchovní průlom za misionáře z řad Jakutů, kteří zasáhnou svůj národ evangeliem

Prosme Pána žně za odborníky na misii – “Tentmakeři" Tentmaking, doslova „výroba stanů“, vychází z odkazu apoštola Pavla, který dal věřícím příklad, jak si vydělávat na živobytí vlastním „světským“ zaměstnáním a provozovat misijní činnost kdekoli bez závislosti na finanční podpoře církve. Tentmaker je tedy takový misionář, který v cizí zemi pracuje v určitém (sekulárním) oboru, a sám si tak obstarává finance na misijní práci, ať už v jakékoli podobě. Pokud by Vás otázka tentmakingu zajímala, podívejte se na pozvánku na kurz pro tentmakery na našich webových stránkách. Dle zkušenosti Nehemia jde o jeden z nejlepších misijních kurzů současnosti.

Prosme Pána žně za odborníky na misii – “Tentmakeři" Vyjímečný kurz pro křesťanské profesionály proběhne v termínu 26. – 30. listopadu 2014 v Těrlicku u Českého Těšína Určeno pro všechny, kdo mají zájem pracovat nebo studovat v zahraničí

Prosme Pána žně za odborníky na misii – “Tentmakeři" Modleme se: aby Bůh povolával konkrétní lidi z ČR s vizí a povoláním, kteří půjdou na dlouhodobou misii za lidi, kteří budou nástrojem Božího průlomu v dané zemi Za podzimní kurz pro tentmakery v ČR

Modleme se k Pánu žně! - září Pro další informace: Napište na Sledujte facebook stránku “NehemiaCZ” Zveme Vás také na misijní konferenci Za Horizonty 2014 v termínu 15. – 17. září 2014 na téma „Příliv imigrantů do Evropy – příležitost nebo hrozba?“ Účast je možná jen pro pastory, pracovníky sborů a vážné zájemce o misii s doporučením.