Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry."— Transkript prezentace:

1 Modleme se k Pánu žně! - duben

2 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ 3. za určité misijní téma související s českou církvi

3 Pronásledovaní křesťané v Iráku Stálé pronásledování křesťanův Iráku již probíhá po staletí. Po pádu Saddáma Husajna se paradoxně pronásledování církve ještě více umocnilo větším vlivem radikálů. Počet křesťanů je stále nižší. Cílem je zcela vymýtit křesťanství z Iráku. Podle zpráv je každý druhý den nějaký křesťan zabit, unesen nebo zneužit. Modleme se: za místní ortodoxní křesťany i muslimské konvertity, za finanční zabezpečení křesťanských rodin, za pronásledovatele křesťanů a jejich obrácení, za misijní projekty.

4 Nezasažený národ Kurdů v Iráku, Sýrii a Íránu Tento národ patří mezi nejpočetnější národ na světě bez vlastního státu, který žije v odlehlých oblastech dnešního Turecka, Sýrie, Iráku, Íránu. Jsou zde utlačování a stávají se často obětmi diskriminace a útoků. Modleme se: za zasažení Kurdů evangeliem, za projekt vyučování pro vedoucí podzemní církve, vyprošujme Boží požehnání pro tento biblický národ.

5 Prosme Pána žně za misijně nastavenou mládež Modleme se: za mládeže organizující krátkodobé misijní výjezdy, za KristFest a předání misijní výzvy, aby našel ochotná a zapálená srdce pro misii mezi mladou generací.

6 Modleme se k Pánu žně! - duben Pro další informace: Napište na office@nehemia.cz Sledujte facebook stránku “NehemiaCZ”


Stáhnout ppt "Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry."

Podobné prezentace


Reklamy Google