Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,"— Transkript prezentace:

1

2

3

4 Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských, zdravotních a dalších aktivit.  Mládež: Podpora misijních projektů mládeže „Mladí pro Ježíše".  Misie: Podpora misijních projektů CASD. Členové ASI podporují projekty osobním nasazením a finančními prostředky formou příspěvků ze sbírky, která se koná jednou ročně.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34 Videomagazín ASI, nová služba na internetových stránkách ASI, Vám přináší záznamy ze setkání ASI doma i ve světe, reportáže z projektů, zkušenosti členů ASI z misijní práce a další záznamy z akcí, které ASI pořádalo. Začínáme budovat rozsáhlý archiv kázání, přednášek, seminářů, školicích materiálů apod. Video magazín ASI je zdrojem poznání a informací v současném moderním mediálním formátu. Můžete se také přihlásit k odběru novinek ze stránek ASI včetně tohoto magazínu. Videomagazín ASI je služba pro Vás.

35

36

37

38


Stáhnout ppt "Toto jsou priority, které stanovila valná hromada ASI-CS pro následující období:  Vzdělání: Podpora dalších druhů vzdělávání v oblasti různých misionářských,"

Podobné prezentace


Reklamy Google