Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008."— Transkript prezentace:

1 Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008

2 Co je naší vizí ? “Představit všem studentům v České republice Pána Ježíše Krista” Čechům…... i zahraničním studentům

3 Kdo jsme ?  IFES bylo založeno v r. 1947, aby založilo národní evangelikální studentská hnutí v každé zemi na světě  IFES v současnosti pracuje ve 150ti zemích celého světa UKH a Mezinárodní společenství evangelikálních studentů (IFES)

4 Co děláme ?  Zakládáme evangelikální biblické skupinky na univerzitách a kolejích pro studenty hledající i z církví  Podporujeme tyto skupinky v evangelizaci a učednictví  Vyučujeme individuální studenty  Organizujeme evangelizační kempy  Organizujeme konference  Spolupracujeme s místními evangelikálními církvemi

5 English Camp

6 Konference “Jak se stát nakažlivým křesťanem” (březen 2007) “Slyšet Boha mluvit – Otvíráme Bibli” (Říjen 2007) “Slyšet Boha mluvit – Otvíráme Bibli” (Říjen 2007)

7 Studenti Martina, Praha Uvěřila v Pána Ježíše v roce 2005 při službě londýnské církve a evangelizačních akcích UKH Byla členkou IFES skupinky v Corku – Irsku v 2007-8 V současné době pomáhá vést kolejní skupinku v Praze Suchdole

8 Studenti Daniela, Ústí nad Labem Člen a vedoucí studia Bible na skupince Oficiální kuchař na evangelizační akcích UKH včetně palačinkové party a lyžařského campu!

9 Jsi student ? Chceš se zapojit do studentské misie? Pracujeme ve skupinkách na následujících univerzitních městech:  Pardubice  Praha  České Budějovice  Ústí nad Labem  Ostrava

10 Jak můžete pomoci ?  Modlete se!  Zvažte možnost se stát dobrovolníkem!  Vyučujte s námi angličtinu na kempech!  Podpořte nás finančně!

11 Chvalte s námi Pána Boha:  za studenty, kteří mluví o Kristu se studenty  za studenty, kteří se učí, jak studovat a sdílet Boží slovo  za podporovatele a dobrovolníky, kteří podporují UKH Přimlouvejte se prosím:  za studenty, kteří dostali Identity – Markova evangelia  za Boží povolání dalších studentů do vedení skupinek  za dostatek finančních prostředků pro UKH Za co se modlit ?

12 Další informace Pro další informace prosím kontaktujte : Aleše Čejku : acejka@tiscali.cz www.ukh.cz


Stáhnout ppt "Univerzitní křesťanské hnutí Národní modlitební týden 7. – 13. dubna 2008."

Podobné prezentace


Reklamy Google