Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v."— Transkript prezentace:

1 Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR

2 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2.za vybraný nezasažený národ 3.za určité misijní téma související s českou církví

3 Pronásledovaní křesťané v Saúdské Arábii Saúdská Arábie je jednou z nejteokratičtějších zemí na Blízkém východě s Islámem jako oficiálním státním náboženstvím. Veřejné nemuslimské bohoslužby jsou zakázány a případnou konverzi k jinému náboženství je možno trestat smrtí. Křesťané cizího původu jsou ze země vypovídáni. Křesťanům je zde často vyhrožováno, nejsou přijímáni do zaměstnání, čelí obtěžování a fyzickému bití. Modleme se za: nadpřirozenou ochranu a zmocnění pronásledovaných křesťanů a jejich rodin, svobodu náboženského vyznání, šíření evangelia v této zemi.

4 Nezasažený národ Belide na ostrově Sumatra Národnostní skupina Belide se nachází takřka výhradně v Indonésii. Vyznávají Islám a jsou oficiálně registrováni jako muslimové. U mnohých z Beliďanů však můžeme vidět silný vliv animismu. Žehnejme národu Belide: za příležitost přinést těmto lidem evangelium, za jejich srdce otevřená k slyšení, za současné i nové služebníky a misionáře sloužící národu Belide.

5 Prosme Pána žně za vyslání nových českých misionářů Modleme se: kéž Pán povolá nové služebníky, kteří uvidí potřebu, půjdou a naplní misijní poslání církve, prosme za touhu zvěstovat Krista národům bez přístupu k evangeliu.

6 Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR Pro další informace: Napiště email na office@nehemia.cz Sledujte facebook stránku “NehemiaCZ”


Stáhnout ppt "Modleme se k Pánu žně! - ÚNOR. 3 modlitby za misii pro měsíc únor V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1.za pronásledované bratry a sestry v."

Podobné prezentace


Reklamy Google