Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry."— Transkript prezentace:

1 Modleme se k Pánu žně! - duben

2 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry v určité zemi 2. za vybraný nezasažený národ 3. za určité misijní téma související s českou církvi

3 Pronásledovaní křesťané v Iráku Modleme se za: za místní ortodoxní křesťany i muslimské konvertity, za finanční zabezpečení křesťanských rodin, za pronásledovatele křesťanů a jejich obrácení, za misijní projekty.

4 Nezasažený národ Kurdů v Iráku, Sýrii a Íránu Modleme se: za zasažení Kurdů evangeliem, za projekt vyučování pro vedoucí podzemní církve, vyprošujme Boží požehnání pro tento biblický národ Médu.

5 Prosme Pána žně za misijně nastavenou mládež Modleme se: za mládeže organizující krátkodobé misijní výjezdy, za KristFest a předání misijní výzvy, aby našel ochotná a zapálená srdce pro misii mezi mladou generací

6 Modleme se k Pánu žně! - duben Pro další informace: Napište na office@nehemia.cz Sledujte facebook stránku “NehemiaCZ”


Stáhnout ppt "Modleme se k Pánu žně! - duben. 3 modlitby za misii pro měsíc duben V každém měsíci bychom se modlili 3 modlitby: 1. za pronásledované bratry a sestry."

Podobné prezentace


Reklamy Google