Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
INTERREG IIIA Česká republika – Polská republika Povinné přílohy žádosti Informační semináře pro žadatele Hradec Králové, Ostrava, Olomouc,
Pravidla pro žadatele I.3.2. Zahájení činnosti mladých zemědělců
Povinné přílohy žádosti pro 3. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Ing. Kateřina Vágnerová) 2)Informace o Prioritě 2 JPD 2 (Ing. Martin Škréta) 3)Elektronická.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Povinné přílohy žádosti pro 5. Výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Martin Škréta Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Jak na to? Povinné přílohy a Elektronická žádost Grantové schéma Plzeňského kraje „Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji“ „Informační seminář k.
Oddělení Sekretariátu Regionální rady Regionu soudržnosti NUTS II Jihovýchod Krajský úřad kraje Vysočina Velké Meziříčí 2005 Nejčastější chyby v předkládaných.
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Grantové schéma Plzeňského kraje na podporu podnikání Odbor fondů a programů EU Oddělení grantových schémat.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Současný a nový systém implementace … aneb jak se poučit z předchozích zkušeností.
Tento seminář je financován z technické pomoci SROP Informace o 5. výzvě k podávání žádostí individuálních projektů do SROP Povinné přílohy v rámci opatření.
Jak na to? Povinné přílohy a Elektronická žádost Grantové schéma Plzeňského kraje „Podpora sociální integrace v Plzeňském kraji“ „Informační seminář k.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Ing. Zdeněk Vašák RP MMR NUTS.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Ing. Hana Veselá Magistrát hl. m. Prahy Odbor fondů Evropské unie.
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
1 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA Děčín – Staré Město Připravte se na výzvu!
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Aktuální stav příprav na realizaci SROP – Opatření 2.2 Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán Společného regionálního operačního programu 20. května.
1 Grantové schéma – Podpora služeb cestovního ruchu seminář Liberecký kraj.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Morava 2. kolo výzvy SROP Povinné přílohy k žádosti.
Příprava žádosti o podporu a výběrový proces  Přestavení hlavních kroků výběrového procesu  Podmínky 19. výzvy SC 4.1 OP PPR spolufinancované z EFRR.
Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Morava, pracoviště Zlín Povinné přílohy k žádosti.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení.
Sekretariát Regionální rady regionu soudržnosti NUTS II Střední Morava 3. kolo výzvy SROP Povinné přílohy k žádosti.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Struktura dokumentace a její účel (rizika) Specifikace administrace ROP Střední Morava na.
CÍL 3 OP PŘESHRANIČNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÁ REPUBLIKA - BAVORSKO Cheb Krajský úřad Karlovarského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení přeshraničních.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Druhy kontrol projektu:
ROČNÍ SEMINÁŘ PRO VODOPRÁVNÍ ÚŘADY SKALSKÝ DVŮR
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m. Prahy Odbor fondů Evropské unie Oddělení implementace JPD pro Cíl 2

Předkládání žádostí Obálka s žádostí musí obsahovat: 3 x tištěnou verzi žádosti (tištěný výstup elektronické verze žádosti bude pevně spojen a poslední strana podepsána žadatelem nebo jeho oprávněným zástupcem); 1 x disketu nebo CD s elektronickou verzí žádosti; 2 x povinné přílohy žádosti Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Povinné přílohy žádosti -počet: 2 x (tj. originál / ověřená kopie + prostá kopie) – výjimka formulář ISPROFIN 3 x originál; -jednotlivé přílohy musí být očíslované a seřazené podle seznamu příloh v žádosti; -pevně spojené; -pokud některá z povinných příloh není pro projekt relevantní, uvede žadatel na zvláštní list tuto informaci: „příloha není pro projekt relevantní“ Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných společně s žádostí a) Čestné prohlášení o beztrestnosti (Elza) Hl. m. Praha – nedokládá b) Doklady o právní subjektivitě žadatele Hl. m. Praha a městská část – doklad o přidělení IČO; Organizace zřízená či založená hl. m. Prahou a MČ – výpis z Obchodního rejstříku, zřizovací listina, statut, doklad o přidělení IČO; NNO – výpis z Obchodního rejstříku, z Nadačního rejstříku, popř. z jiného rejstříku, zakladatelská smlouva, stanovy, doklad o registraci a doklad o přidělení IČ; Podnikající FO a PO – výpis ze živnostenského rejstříku, obchodního rejstříku, příp. ověřené osvědčení o podnikání dle zvláštního předpisu. Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných společně s žádostí c) Územní rozhodnutí d) Projektová dokumentace – popis situace se zakreslením zamýšlené stavby a její umístění, popis stavby a stavebních úprav, půdorysy, řezy; u neinvestičních projektů popis záměru e) Podrobný rozpočet projektu – dle předepsaného formuláře, příp. podrobné rozpočty jednotlivých aktivit projektu Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných společně s žádostí f) Doklad o prokázání vlastnických vztahů – výpis z katastru nemovitostí a snímek z katastrální mapy žadatele nebo vlastníka a pak příp. smlouvu o pronájmu nejméně na dobu 5 let od podpisu smlouvy o financování a souhlas vlastníka, písemný souhlas zřizovatele u organizací zřizovaných hl. m. Prahou nebo městskými částmi, doklad o zřízení věcného břemene g) Doklad o partnerství Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných společně s žádostí h) Stanovisko k posouzení vlivu projektu na ŽP EIA – zák. č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na ŽP; Pokyn č. 3/2004 vydaný dne Ministerstvem ŽP; Seznam priorit a jednotlivých typů záměrů z programů SROP a JPD 2, které nevyžadují předložení dokladu o vlivu projektu na ŽP NATURA 2000 – potvrzení o provedení hodnocení podle § 45i odst. 2 zák. č. 114/1992 Sb. ve znění zák. 218/2004 Sb. Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných společně s žádostí i) Podklady pro posouzení finančního zdraví Hl. m. Praha a organizace zřízená hl. m. Prahou nebo MČ nedokládá žádnou přílohu; Organizace založená hl. m. Prahou a MČ - daňová přiznání za poslední tři uzavřené roky; MČ - doklad o dluhové službě za poslední uzavřený rok; Podnikající FO a PO, NNO – daňová přiznání za poslední tři uzavřené roky. Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných společně s žádostí j) Formuláře ISPROFIN v rozsahu RA 80 až RA 82 3 x originál (připojeny k Elze) k) Žádost o příspěvek z rozpočtu hl. m. Prahy (Elza) l) Příslib kofinancování z rozpočtu městské části m) Příslib kofinancování ze státních fondů n) Čestné prohlášení o bezdlužnosti (Elza) Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných společně s žádostí o) Logický rámec projektu – dle metodiky Řídicího orgánu p) Podklady pro ekonomické hodnocení projektu (dle výše celkových nákladů projektu) - do 90 mil. Kč = Studie proveditelnosti; - nad 90 mil. Kč = Základní studie proveditelnosti a Analýza nákladů a přínosů) q) Seznam příloh (Elza) Jednotný programový dokument pro Cíl 2

Jednotný programový dokument pro Cíl 2 Seznam povinných příloh předkládaných nejpozději k podpisu smlouvy a) Stavební povolení b) Smlouva s autorizovaným auditorem - u projektů s celkovými náklady vč. DPH nad 3 mil. EUR c) Smlouva o vedení účtu d) Doklad o zajištění finančního krytí projektu - výpis z účtu žadatele nebo závazný úvěrový příslib banky o financování, příp. úvěrová smlouva Hl. m. Praha a její příspěv. organ. – usnesení ZHMP MČ a její příspěv. organ. – usnesení zastupitelstva MČ Jednotný programový dokument pro Cíl 2

D ě k u j e m e z a p o z o r n o s t ! Magistrát hlavního města Prahy Odbor fondů Evropské unie, Oddělení implementace JPD pro Cíl 2 Mariánské nám. 2, Praha 1, 4. patro, č. dveří 403, 405, 408 Ing. Hana Veselá tel.: Ing. Johana Chalupová (priorita 1) tel.: Mgr. Jakub Benda (priorita 1) tel.: Ing. Martin Škréta (priorita 2) tel.: Ing. Kateřina Vágnerová (priorita 2) tel.: Jednotný programový dokument pro Cíl 2