ROZPOČET 2009 NÁVRH ROZPOČTU 2010 Informace pro VH ČKA 2010, 2010-04-17.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh státního rozpočtu ČR na rok 2010 Ministerstvo financí září 2009.
Advertisements

Ministerstvo financí ČR Odbor 54 – Ekonomické informace
Možnosti a limity kontroly obcí
Základní finanční výkazy
Plánování auditu 3. cvičení.
Účetní závěrka ÚČETNÍ ZÁVĚRKA OBSAHUJE: Rozvahu Výkaz ziků a ztrát
ČESKÁ KOMORA ARCHITEKTŮ XVIII. VALNÁ HROMADA
STANDARD VÝKONŮ A ČINNOSTÍ AUTORIZOVANÝCH OSOB
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Dozorčí rady pracovišť AV ČR z pohledu právního setkání předsedů a místopředsedů DR 25. dubna 2007.
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
KONCEPT ÚZEMNÍHO PLÁNU ODOLENA VODA pro veřejné projednání –
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Poradní sbor 28. května 2014.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Přístup k vlastnímu hodnocení ze strany ČŠI
7. zasedání pracovní skupiny interních auditorů kraje Vysočina
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_UCE_PI_3_20.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
LIGA LESNÍ MOUDROSTI – THE WOODCRAFT LEAGUE Valná hromada 17. října 2009 v Tuchlovicích Zpráva hospodářky Markéta Řezáčová – Marka.
Odbor 28 - Účetnictví a audit Rámec základních legislativních změn Ministerstvo financí Odbor Účetnictví a audit Praha,
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
ÚČETNÍ SYSTÉM PODNIKU.
Zkušenosti s reformou účetnictví státu při kontrolách hospodaření INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH Ing. Tomáš Bartoš ATLAS AUDIT s.r.o.
 zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů  zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (rozpočtová pravidla),
ROZPOČET 2010 NÁVRH ROZPOČTU 2011 Předkládá pro VH ČKA M. Peterka, hospodář ČKA.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka „Stav financování vodohospodářských.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Audit seminář CGI duben 2014.
PRACOVNÍ SKUPINA PRO VZDĚLÁVÁNÍ předseda: prof. Ladislav Lábus Valná hromada ČKA,
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Ekonomická část. Informace:  účetní závěrky sestavené k – termín odevzdání do (pozdější termín – po domluvě s příslušnou účetní)
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Valná hromada ČESKÁ SPOLEČNOST AKTUÁRŮ.
Účetní reforma v druhém roce
Architektonické soutěže VALNÁ HROMADA ČKA,
Ekonomická zpráva CDO, o.s. Valná hromada ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ROZPOČTU za období 1.1. – PŘÍJMY Celkové příjmy CDO do činí ,-
Ing. Václav Jirásek Povodí Labe, státní podnik ELLA - INTERREG III.B - CADSES Královéhradecký kraj Aldis, Hradec Králové,
Ekonomická část (oddělení financování nepřímých nákladů)
Jsme tu pro Vás Poznámky pro řečníky: Koho můžete zavolat ? Jsme tu pro Vás.
ČASOVÉ ROZLIŠENÍ NÁKLADŮ A VÝNOSŮ
Usnesení Představenstva AutoSAP ze dne Představenstvo bere na vědomí základní výsledky hospodaření AutoSAP za rok.
Hospodaření MAS Šluknovsko Výnosy : - Hlavní činnost: ,94 - Hospodářská činnost: ,86 - Výnosy celkem: ,80 Náklady : - Hlavní činnost:
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1156Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1155Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1160Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Úvod k účetnictví ÚSC.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1151Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek, daň z příjmu a účetní závěrka Téma:
Výroční zpráva o hospodaření UTB za rok Výroční zpráva o hospodaření zasedání AS Hospodářský výsledek UTB 2012 Hlavní činnost v.
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jan Mareš Závěrečný účet města za rok 2013.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Informace o konkrétních nedostatcích zjištěných MF při kontrolách hospodaření PO v rámci přezkoumání hospodaření JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských.
Inventarizace majetku a závazků
Analýza hospodářského výsledku
PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Petra Kábrtová Máchová Název materiálu:
Hospodaření města Chomutov
NAUKA O PODNIKU II Účetní závěrka.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Výbor pro audit ing. Bohuslav Poduška, CIA, CRMA
EVIDENCE VÝNOSŮ A NÁKLADŮ V ÚČETNICTVÍ
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Transkript prezentace:

ROZPOČET 2009 NÁVRH ROZPOČTU 2010 Informace pro VH ČKA 2010,

ROZPOČET 2009 – PLÁN XVI. valná hromada ČKA projednala a schválila dne rozpočet na rok 2009 jako vyrovnaný. se zapojením zisku z let předcházejícíchbez zisku z let předcházejících Celkové výnosy ,- Kč ,- Kč Celkové náklady ,- Kč ,- Kč

ROZPOČET SKUTEČNOST Při sestavování rozpočtu a schvalování se neprojevila ekonomická krize v celé své šíři a rozpočet byl sestaven velmi optimisticky. Ve výnosové části došlo k výraznému propadu na některých položkách a představenstvo v průběhu 2. pololetí rozpočet bez zisku minulých let upravilo a schválilo jako mírně ztrátový takto: upravený rozpočetskutečnost 2009 bez zisku z let předcházejících Celkové výnosy ,- Kč ,-Kč Celkové náklady ,- Kč ,- Kč Výsledek hospodaření ČKA v roce 2009 – účetní ztráta ,- Kč.

ROZPOČET SKUTEČNOST Výsledek hospodaření ČKA v roce 2009 účetní ztráta ,- Kč. (V letech 2004, 2005, 2009 skončilo hospodaření ČKA se ztrátou, v letech 2006, 2007, 2008 se ziskem). Nerozdělený zisk v účetnictví ČKA k činí tis. Kč (zejména na účtech dlouhodobého a krátkodobého majetku), z toho: Stavy účtů k činily tis. Kč

VÝROK AUDITORA K ÚČETNÍ ZÁVĚRCE k Podle mého názoru účetní závěrka podává v souladu s českými účetními předpisy věrný a poctivý obraz aktiv, pasiv a finanční situace ČKA k s nákladů, výnosů a výsledku hospodaření za účetní období K ověřované účetní závěrce vydávám Výrok bez výhrad. V Praze dne GESTIO s.r.o.auditorka Ing. Helena Křepinská auditorské oprávnění č. 496auditorské oprávnění č. 1362

MIMOŘÁDNÉ AKTIVITY V ROCE 2009  Nové interiéry…………………… Kč  Nová databáze…………………… Kč  Mezinárodní konference EFAP… Kč*  Výměna razítek………………… Kč celkem…………………………… Kč Pozn.* Rozdíl mezi výnosy a náklady

Česká komora architektů – NOVÉ INTERIÉRY  Josefská 34/6, Praha 1   Tel:  Úprava interiérů se týkala pouze prostor pro odbornou i laickou veřejnost, nikoliv pro Kancelář vlastní.

KONFERENCE EFAP Podpis Memoranda o vzdělávání a architektuře

ROZPOČET 2010 – PLÁN Představenstvo ČKA projednalo a schválilo dne návrh rozpočtu na rok 2010 jako vyrovnaný a předkládá tento návrh k projednání valné hromadě ČKA. Celkové výnosy ,- Kč Celkové náklady ,- Kč

ROZPOČET 2010 – VÝCHOZÍ SITUACE  Návrh rozpočtu 2010 je zpracován na základě výsledků hospodaření roku 2009 a odráží priority a rozhodnutí představenstva o nových úkolech.  V lednu 2010 představenstvo nově ustanovilo funkci hospodáře - jmenován Ing.arch. Jiří Merger a došlo k dohodě o užší spolupráci s členem dozorčí rady Ing.arch. Petrem Krejčím.  Byla ustanovena pravidelná setkání ředitelkou Kanceláře pro průběžné sledování vývoje rozpočtu a pro přípravu návrhu rozpočtových opatření.

MIMOŘÁDNÉ A NOVÉ AKTIVITY V ROCE 2010  Standardy  OTP  Nově ustanovené pracovní skupiny: Celoživotní profesní vzdělávání Politiky architektury Zahraniční aktivity Krajinářská architektura  Sympozium Architektonické soutěže  Manuál Architektura a Zelená úsporám

NÁVRH USNESENÍ VALNÉ HROMADY 2010 Valná hromada České komory architektů schvaluje v souladu s ustanovením § 25 odst. 4 písm. j) zákona č. 360/1992 Sb. o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v platném znění a v souladu s ustanovením § 4a Organizačního, jednacího a volebního řádu ČKA rozpočet České komory architektů pro rok 2010 jako vyrovnaný v celkové výši výnosů ,- Kč v celkové výši nákladů ,- Kč

Děkuji za pozornost