Týdenní věštec 7.číslo Redaktor: Vitus Brzakus Napsal: Vitus Brzakus S pomocí Lilly Jane Blackové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kamarádi :o) :o).
Advertisements

O Veselé kravičce  Milce
Vojtěch Šolta student septimy
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_03 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Lektorky: Andrea Novotná, Kateřina Pintířová Účastníci: Tomáš Karger, Martin Kroupa, Adéla Sanitrová, Zuzana Lechnerová, Miroslav Houška.
Pekelný advent autor: Jan Sviták.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
NESEPARUJ SE!!! SEPARUJ!!! ZŠ Vyškov Letní pole.
Týdení věštec 8.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
NAŠE ŠKOLA A TŘÍDA SOU JINDŘICHŮV HRADEC Naše škola se nachází v Jindřichově Hradci v ulici Miřiovského…….
Týdenní věštec 10.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
Slovesný vid Dokonavý nedokonavý.
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Adaptační kurz
Bílá kniha terciárního vzdělávání stav, otázky a postup RVŠ František Ježek Rada vysokých škol Fakulta aplikovaných věd Západočeské univerzity v Plzni.
Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Moje kniha.
Sčítálek.
Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen.
Jak pozvat lidi, aby přišli na EXIT klub? Pozvání lidí pozvání je jeden z nejnáročnějších úkolůpozvání je jeden z nejnáročnějších úkolů začátky jsou.
Vlastnictví zavazuje Petr Machala.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Zaměření ŽELEZNIČNÍ DOPRAVA (z pohledu studentů)
Projekt – Ziel 3 / Cíl 3 Ahoj sousede – Hallo Nachbar Ekologická výchova pro všechny generace „ PAMPELIŠKY „ Bc. Vlasta Tesařová Bedřichov
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
Týdenní věštec 5.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. KRÁDEŽ NA MINISTERSTVU  Dnes ráno došlo na ministerstvu ke krádeži! Neznámý lupič si přišel prý něco zařídit,
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Dopis od Boha.
KC Bučovice, A Boží moc je provázela... KC Bučovice,
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
VĚTNÉ ČLENY 6.ROČNÍK 6.ročník.
Týdenní věštec 11.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
TLUSTICOVITÉ (Crassulaceae)
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Příprava výzkumného projektu II. Bakalářský seminář Jan Vávra Miloslav Lapka 23. listopadu 2011.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_739_9TR_CJ Autor: Mgr. Alena Pavelková.
Uhříněveské památky Výroba Kvíz v příběhu Kvíz v příběhu Zdroje Začato: Dokončeno:
Křesťanská myšlenka a činnost Minulou neděli jsem šel s manželkou do kostela, když jsem uviděl jednu nešťastnou osobu v roztrhaných šatech. Jedni se na.
PROJEKT přechod od myšlenky k činu, který se uskutečňuje na žákovu zodpovědnost a má zcela konkrétní výstup =
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Lektvary Pro 1.ročník.
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
SLŮŇATA ŠETŘÍ VODU V DOMÁCNOSTI ♥...aneb jak ušetřit kdekoliv vodu.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Fojtíková. Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Název společnosti Produkty a služby
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Křesťanská myšlenka.
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Sekce veřejných knihoven SKIP
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Pohár mléka Endless love. way H.P..
Transkript prezentace:

Týdenní věštec 7.číslo Redaktor: Vitus Brzakus Napsal: Vitus Brzakus S pomocí Lilly Jane Blackové

CHRIAL ODOPA  Pokračování z minula.  Nová bylina, dostala jméno podle p. prof. Odfea s kterým jsme udělali rozhovor a otiskli v minulém čísle. Dnes už máme dokonalejší informace.  Bylo prokázáno že tato rostlina má magické účinky. Všichni tedy předpokládají (ještě není prokázáno) že je to čistě kouzelnická rostlina.  Má listy, jako mandragora, to jsme již zmiňovali v minulém čísle.Bylo předpokládáno, že kvete jako sedmikráska chudobka, ale zjistilo se,že kvete jako jedna z kouzelnických květin. A to jako Choropie Versum.  Pravděpodobně by mohla pomáhat ve zdravotnictví. Mohla by udělat převrat v léčbě kocoviny. Zatím je však ve výzkumu.  Roste ve tmavých, hustých lesích kde vyhledává bažiny, ale i přes to je hodně rozšířená.  Profesor se svým týmem ji zkoumá dál a dál do větších podrobností. Píše o ní i knihu, která by měla vyjít někdy kolem října roku  Napsala: Lilly Jane Blacková

KOUZLA  Serpensortia – z hůlky vyklouzne had Sonorus – zesiluje hlas Tarantallegra – kouzlo nutící soupeře tančit foxtrot Waddiwasi – vyčistí ucpané klíčové dírky Wingardium leviosa – způsobuje létání předmětů

ZPRÁVY Z BRADAVICKÉ ŠKOLY ČAR A KOUZEL  Potrvrzení účasti ( )  Ředitelství založilo novou rubriku, potvrzení účasti. Proč tato rubrika vznikla ? To je jednoduché, aby se ředitelství přesvědčilo, jestli studenti čtou novinky a mají zájem o studium. Podle mě, je to velice zajímavé a správné.  Zahájení školního roku  11.října kolem 18 nebo 19 hodiny proběhne zahájení školního roku v Bradavické škole čar a kouzel. Půjde o jakési zahájení školního roku. Budeme vás o všem informovat v příštím výtisku.  Napsala: Lilly Jane Blacková

VTIPY  Přijde chlápek k nebeské bráně. Svatý Petr se chvíli dívá do knih: "Promiňte, ale v mých seznamech nejste, ale my tu také nemáme všechno. Mohl byste uvést alespoň jeden dobrý skutek?" "To jsem jel takhle jednou po městě a najednou vidím, jak horda motorkářů obtěžuje slečnu. Co obtěžuje, oni ji přímo mučili! Okamžitě jsem zastavil, z kufru vytáhl francouzák a šel k nim. Byl tam jeden velkej s řetězem na krku. Tak jsem mu jednu ubalil a povídám: "Nechte tu slečnu na pokoji!" "Hmm, to by mohlo být ono. A kdy se to stalo?" "No, je to tak dvě minuty."

LEKTVARY  Sluneční lektvar  Přísady: lisované srdce Bludníčka, dračí sliny, vysušené lístky Svítivky Ovíjivé  Příprava: V dračích slinách necháme vylouhovat srdce Bludníčka a lístky Svítivky. Postavíme na oheň a uvedeme do varu. Vaříme 30 minut, odstavíme z ohně a aplikujeme na tekutinu kouzlo Lumos. Po vychladnutí bude lektvar vydávat intenzivní světlo.  Efekt: Vydává silné světelné záření po dobu jednoho týdnu. Skvělá náplň do lamp.