Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze."— Transkript prezentace:

1

2 DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.

3 DANI :-) Kočárky před sámoškou. Holčička v kočárku: "Jsem panna, nejsem panna, jsem..." Chlapeček ve vedlejším kočárku: "Co je, co se stalo?" Holčička: "Aaale, sedla jsem si na dudlik."

4 DANI :-) Slečna stojí v tramvaji, která najednou prudce zabrzdí a ona spadne do klína sedícímu mladíkovi. Slečna se okamžitě omlouvá: "Promiňte, já myslela, že už stojí" načež mladík odpoví. "Je mi líto, to jsou klíče" Slečna stojí v tramvaji, která najednou prudce zabrzdí a ona spadne do klína sedícímu mladíkovi. Slečna se okamžitě omlouvá: "Promiňte, já myslela, že už stojí" načež mladík odpoví. "Je mi líto, to jsou klíče"

5 DANI :-) Kdo má větší cenu? muž nebo žena? Jednoznačně žena !!! Muž - 2 vejce = 6 Kč, 1 párek = 10 Kč Žena - jedna koza = 1500 Kč, druhá koza= 1500 Kč a bobr je chráněný zákonem. Tak co?

6 DANI :-) Jde slepý a jednooký k babičce,jdou lesem, v tu chvíli si jednooký větví vypíchne i to druhé oko a povídá: "tak jsme došli" slepý na to:" Ahoj babi....." Jde slepý a jednooký k babičce,jdou lesem, v tu chvíli si jednooký větví vypíchne i to druhé oko a povídá: "tak jsme došli" slepý na to:" Ahoj babi....."

7 Pani prijde ke gynekologovi se svym synem Pepickem. Doktor ho nechce pustit do ordinace, ale pani ho ukeca, ze "Pepicek vsemu rozumi a nebude zlobit". Tak si pani lehne na vysetrovaci stul, pan doktor strci dovnitr ruku a rika Pepickovi: "Schvalne, co ted delam?" Pepicek: "Kontrolujete, jestli maminka nema vevnitr nejaky nador". Doktor zacne pani prohmatavat prsa a znovu: "Schvalne, co ted delam?" Pepicek: "Kontrolujete, jestli maminka nema nejakou bulku v prsu, ktera by mohla byt rakovinotvorna." Doktora to nastve a tak zacne s pani divoce soulozit. Pritom se pta Pepicka: "A co delam ted?" Pepicek: "Velkou blbost, my jsme totiz prisli kvuli tomu, ze maminka ma syfilis..." DANI :-)

8 Co je to? Ve dne to štěká a v noci to spí v krabici. Tchýnina protéza. Co je maximální rychlost? Když běháš dokolečka a vidíš si záda.

9 DANI :-) Pepíček umí nádherně malovat a ve třídě namaluje mezi lavice myš, paní učitelka když vejde tak se hrozně lekne a do žákovské knížky mu napíše poznámku "nakreslil na zem myš a já se hrozně polekala navrhuju mu dvojku schování" na třídní schůzce jeho tatínek říká "jen mu tu dvojku dejte minulej tejden nakreslil na sporák píču a já si spálil čuráka a dědek jazyk"

10 DANI DANI Doufám že si se dobře pobavil/a. Doufám že si se dobře pobavil/a. Přeji ti hezká den a pamatuj….. Přeji ti hezká den a pamatuj….. …S ÚSMĚVEM JDE VŠECHNO LÉPE …S ÚSMĚVEM JDE VŠECHNO LÉPE K.DANI@seznam.cz


Stáhnout ppt "DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze."

Podobné prezentace


Reklamy Google