Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen."— Transkript prezentace:

1 Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus

2 NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen s malými problémy. Strom měl i zuby a ukousl vědci prst. Na pomoc byli přivoláni páni z ministerstva kouzel a ihned strom zneškodnily. Ten již totiž polykal vědce vcelku. Brundibár vyvázl jen s lehkými škrábanci a leží v nemocnici v Nakaragu, kde je o něj dobře postaráno.

3 KOUZLA  Expelliarmus – odzbrojí soupeře Furnunculus – na pokožce vzniknou bolestivé lysinky Impervius – dělá protivníka odolným proti vodě Impedimenta – způsobuje ochrnutí části těla na krátkou dobu

4 VTIPY  Jsou blondýnka, bruneta a zrzka na párty. je tam zrcadlo. Když si před něj stoupnete, a řeknete nějakou lež, tak zmizíte. Stoupne si před něj bruneta a říká: Já si myslím, že jsem nejkrásnější....a zmizí. Stoupne si před něj zrzka a řekne: Já si myslí, že jsem nejchytřejší....a zmizí. A stoupne si před něj blondýnka a řekne: Já si myslím...... a zmizí

5 LEKTVARY  Kostirost  Přísady: nadrcené drápy z Hipogryfa,šťáva z plodů Ďáblova osidla,voda,vylisované listy Mandragory Příprava: Za pokojové teploty smícháme nadrcené drápy se šťávou z Osidla.Vzniklou kaši rozředíme vodou a týden v ní necháme louhovat listy Mandragory. Efekt: Nahrazuje chybějící kosti v lidském těle.


Stáhnout ppt "Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen."

Podobné prezentace


Reklamy Google