Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse."— Transkript prezentace:

1 Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse

2 Vlastně neutekl nikdo  Vlastně neutekl nikdo, říkají někteří bystrozorové. Došlo totiž k přešetření celého případu a zjistilo se, že Kiro Lend je neviný. Otázkou ale zůstává, kdo je tedy opravdový vrah.,,Na případu pracujeme, nyní se k tomu nebudeme vyjadřovat ” řekl nejmenovaný bystrozor. A co říká samotný uprchlík ?,,Teď je pro mně nejpřednější aby si ten co mě poslal do Azkabanu uvědomil, jak ublížil mé rodině.”  Identitu opravdového vraha se zatím nepodařilo vypátrat.

3 Kouzelná zvířata V této rubrice se dozvíte něco o kouzelných zvířatech Akromantule (Acromantula)  nestvůrný pavouk  schopný lidské řeči.  původ z neprostupné džungle Bornea.  znaky – husté černé chlupy po celém těle, velké rozpětí nohou (až 15 stop - cca 4,5 metru), klepeta, která zřetelně a hlasitě cvakají, jedovatý sekret.  masožravá - dává přednost větší kořisti  samice - větší než samec - klade až 100 vajec najednou o velikosti nafukovacího míče - neobchodovatelné zboží

4 ZPRÁVY Z BRADAVICKÉ ŠKOLY ČAR A KOUZEL  VÝUKA ZAČALA v pátek 16. ledna, se začalo vyučovat, přejeme studentům hodně štěstí a úspěchů.  PANÍ ZÁSTUPKYNĚ ODCHÁZÍ „26.1.2008-Vážení studenti,paní ředitelko,zaměstnanci školy.S politováním vám musím oznámit,že dnešním dnem odcházím z místa zástupkyně ředitelky a také hlavního admin školy.Co mě k tomuto kroku vede?málo času.V mudlovském životě mám spoustu problému a těm musím dít přednost.Bylo tady dobře.Pamatuju na můj život tady......na bývalích stránkách jsem byla jako učitelka,tehdejší paní ředitelka bylo moc příjmná.Profesorkou jsem se stala v květnu 2007.Se školou jsem strávila tak asi 1 měsíc,když pak se paní ředitelka nehlásila a zástupkyně potřebovala sehnat náhradu,nábidla jsem se na to místo.A tal v červenci jsem se stala ředitelko bývalé školy.Měli jsme otevřenou regidtraci a zároveň jsem potkala nynější paní ředitelku.Také nám pomáhal jeden chlapec,kterého teď můžu nzvat jedním slovem-zrádce.Chvíli nám velice pomáhla,ale nějak v srpnu se to "zvrtlo" já s paní ředitelkou jsme mu dali přístup od administrace a on školu kompletně dostal pod dvou moc..teď na stránky nechodí a škola je v hrozném stavu..Tehdejší škoa byla dobrá...a tak já jsem 14.9.2007 vyvtořila tyto stránky a zbytek snad již znáte sdami.Strávila jsem tady krásný 3/4 roku a je mi velice líto,že musím odejít.Občas se sem přídu podívat..Kdo ví...Možná se někdy vrátím...Ale jelikož v to mnechci nechat paní ředitelku samotnou,snažím se komunikovat s bývalou zástupkyní..Kdo ví...Možná z toho něco bude...Kdybyste něco potřebovali,najdete mě na mailu bertik30@seznam.cz ne bo na ICQ- 400552406.Nashle.“bertik30@seznam.cz Toto napsala paní zástupkyně do novinek, a takto se se všemi studenty rozloučila…

5 VTIPY Hlásí se žák: „Paní učitelko, tatínek říkal, že pocházíme z opice." „Milý žáku, dnes chci přednášet novou látku, takže nemám čas řešit váš rodinný problém....."

6 HLÁŠKY  „Budeme muset udělat zpětnou smyčku, abychom si byli jistí, že nás nikdo nesleduje,“ vypadl z Moodyho další skvělý nápad a Tonksová zaječela: „Ty jsi pošuk, Pošuku! Už jsme tu všichni přimrzlí ke košťatům! Jestli budeme pořád někam uhýbat, nedoletíme tam ani za týden! Krom toho, už jsme skoro na místě!“  "Oni ršíkají, se tady ten chlapeček má také ssoutěšit!" Otupělým pocitem čehosi neuvěřitelného, který jej neopouštěl, proskočila rázem jiskřička vzteku. O jakém chlapečkovi to mluví?

7 LEKTVARY  Krikotus  Přísady – roh jednorožce, med voda, mouka a lékořice  Nadrcený roh jednorožce dáme do vody a zhruba čtvrt hodiny vaříme, potom přidáme tři polévkové lžíce mouky, jednu pol. lžíci medu a lékořici.  Efekt : po vypití uvidíte mnohem lépe než obvykle.


Stáhnout ppt "Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse."

Podobné prezentace


Reklamy Google