Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
Advertisements

Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
O Veselé kravičce  Milce
PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Způsobové slovesa Conjugate the infinitives in the following sentences to fit the context. Vzor: (smět) číst ten časopis? Smím číst ten časopis? *Taken.
JÁ A MOJE ŽENA.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
BAJKA O JEDNÉ MYŠI. Jednoho dne myš koukala skrz puklinu ve zdi farmáře a viděla jeho ženu, jak otvírá nějaký balíček. Jaké jídlo by asi mohl obsahovat?
Konverzace: Který měsíc se vám líbí a proč?. Kolja 3 Otázky a film.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
A Antonius WILLIAM SHAKESPEARE.
Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Dopis od Boha.
Když maminka jednoho dne večer chystala večeři,
KC Bučovice, A Boží moc je provázela... KC Bučovice,
Lucie Příhodová Tereza Smudková
Nebezpečí na internetu
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Starý příběh 1. Řek Mojžíš jednou lidu svému: Přišel čas, dnes v noci tiše vytratí se každý z nás. Já říkám rovnou, každý ať s tím počítá, že naše cesta.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Pohádka o krtečkovi Autor: Důrková Sára.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.
Cyber stalking (pronásledování) Nikol Káninská. Ahoj já jsem Petra a jednoho dne jsem si našla kluka. Jmenoval se Olda. Byl docela super do doby než jsem.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Pár vtípků.
Jednou takhle ráno si pejsek a kočička řekli, že půjdou do lesa na jahody. A tak se vydaly do lesa.
Základní škola a Mateřská škola Řepníky,
Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy.
Tereza Pecánková.
Jak na bezpečný internet?
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Happy Chickens Bezpečně na internetu.
Jak na bezpečný internet?
Naše skutečná a online identita - bezpečný internet ZŠ a MŠ Město Touškov.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Můj komunikační pas Jmenuji se Martin Krtek. Osobní informace  Narodil jsem se  Oslovujte mne Martine.  Jsem žákem Základní školy speciální.
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_09_Bezpečný.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace AUTOR:Světlana Havránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_ČJ_SPISOVATELÉ A ILUSTRÁTOŘI.
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
Jak stárnu, více si vážím žen nad 40 let. Jen několik příkladů, proč.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
PřIjímací řízení na GJŠ
Autoři: Fojtík David Sobotka David
Nezaměstnaný…. Bihal.
Jak stárnu, více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
BAJKA O JEDNÉ MYŠI.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Pohár mléka Endless love. way H.P..
MOUDRÁ ZAMYŠLENÍ A CITÁTY
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Vyrůstal jsi v 50-tých, 60-tých nebo 70-tých letech...???
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková

Její jméno je Veronika, je jí pouhých 14 let, ale už tak něco zažila Její jméno je Veronika, je jí pouhých 14 let, ale už tak něco zažila. Každý jí píše svůj příběh, který je docela i změnil, jak pohledem na svět a nebo chováním. Chce, aby každý věděl, že i z toho nejtěžšího dna se dá jít nahoru a žít se vztyčenou hlavu a s úsměvem na rtech!

Její příběh začíná v 7. třídě Její příběh začíná v 7. třídě. Bývala ten tichý typ, co se do ničeho nemíchá a radši tiše postává v kolektivu, ničím nevyčnívá, prostě se přizpůsobuje a každému bohužel plně věří..Přišla puberta a ona začala být závislá na sociálních sítí. 

Jednoho dne si přidala pěkného kluka, s kterým si prostě musela začít psát..Po čase si psali dlouho do noci a ráno zase.Nemohla se ani soustředit na školu, protože furt myslela na něj a na to jak se těší až si zase budou psát.Pak už ani nechodila ven furt seděla u počítače a psali si s nim..

Po několika měsících se to změnilo Po několika měsících se to změnilo..její kamarádky jí řekly že už to takhle nejde, že už s nimi nechodí ven a to jen kvůli klukovi, kterého nezná osobně..mrzelo jí to,ale stejnak v tom furt pokračovala.Po čase napsala jedné z jejích kamarádek jestli nechce jít ven..ona řekla že tedy ano mluvily tak dlouho až jí ta kamarádka řekla.. Že ten kluk vůbec nevypadá tak jak řekl a že se vydává za jednoho kluka,,nechtěla tomu věřit,ale nakonec uvěřila..

Přišla domu a okamžitě mu napsala jestli je to pravda Přišla domu a okamžitě mu napsala jestli je to pravda..on jí napsal že ne a že at‘ tomu nevěří..a pak se naštval a řekl že, když tomu nevěří tak at‘ si ho odebere..ale pak po čase zjistila že to všechno byla pravda a že jí zradil.. Dostalo jí to dost na dno