Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:"— Transkript prezentace:

1 PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
VSTUP JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 Co rozumí muž pod pojmem dělat domácí práce
Co rozumí muž pod pojmem dělat domácí práce? Musí zvednout nohu, aby žena mohla vysávat. Jak trénují muži na pláži? Jakmile uvidí pěknou holku, vždycky zatáhnou břicho. Čím se liší muž a počítač? Počítači stačí všechno říct jen jednou. Kdy myslí muž na večeři při svíčkách? Když vypnou proud. Co mají muži a ženy společného? Nedůvěru k mužům. Všichni muži jsou stejní. Jen mají jiný ksicht, aby je ženy mohly rozlišit.

3 Co řekl Bůh, když stvořil Adama? Umím i lepší věci...
Co mají muži a ženy společného? Nedůvěru k mužům. Ženy sní o světovém míru, čistém životním prostředí a o odstranění hladu. O čem sní muži? Zůstat viset ve výtahu s atraktivními dvojčaty. Co mají společného všichni muži v baru pro osamocené? Jsou ženatí. Jak se pozná, že muž lže? Jeho rty se pohybují. Co řekl Bůh, když stvořil Adama? Umím i lepší věci...

4 Proč nechají muži ležet svoje oblečení na podlaze, když se opilí vrátí domů? Protože v něm ještě jsou. Proč váží vdané ženy víc než ty co žijí samy? - Svobodné ženy přijdou domů, podívají se, co je v lednici a jdou do postele. - Vdané ženy přijdou domů, podívají se, co je v posteli a jdou do lednice. Proč jsou muži důkazem reinkarnace? Člověk se nemůže stát tak hloupým během jednoho života.

5 Jak definují muži vztah "fifty-fifty"
Jak definují muži vztah "fifty-fifty"? Vy vaříte - my jíme, vy uklízíte - my děláme binec, vy žehlíte - my mačkáme. Není třeba dělat z muže debila. Udělá to sám. Kdy muž otevře ženě dveře od auta? - Když má nové auto. - Když má novou ženu. V životě muže jsou čtyři období: 1. období, kdy věří na Mikuláše 2. období, kdy nevěří na Mikuláše 3. období, kdy dělají Mikuláše 4. období, kdy vypadají jako Mikuláš Co je to? Má to osm rukou a IQ 60? Čtyři muži sledují fotbalový zápas

6 Víte, proč se ženy starají o své oblečení víc než o manžela
Víte, proč se ženy starají o své oblečení víc než o manžela? Protože bez manžela se mohou ukázat všude. Bez šatů, ne. Ideální manžel: nekouří, nepije, neflirtuje, NEEXISTUJE!!! Proč Bůh stvořil nejprve Adama? Protože vždycky se začíná od nuly. Proč Bůh stvořil ženu? Protože zjistil, že v prvním případě stvořil blbce.

7 Kdysi byla jedna žena, která pochopila muže.
Bohužel zemřela smíchy dřív, než to mohla povědět ostatním.


Stáhnout ppt "PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:"

Podobné prezentace


Reklamy Google