Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích."— Transkript prezentace:

1 Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.
Cyberbullying Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích.

2 Jednoho dne byla malá holčička ,která právě nastupovala do školy do 1
Jednoho dne byla malá holčička ,která právě nastupovala do školy do 1.třídy.Jmenovala se Katka byla malá hubená a moc hezká .Po pár dnech ve škole se Katka seznámila s Anetkou. Anetka byla hodná holčička kterou měl každý rád.Postupem času se holky stali nejlepšími kamarádkami co si řikaly všechno,i velká tajemství. Když byly holky v 9.třídě chtěli se holky vyfotit pouze v plavkách a dát to na facebook. Jenže Anetka byla taková že se chtěla všem líbit ale na fotce byla úspěšnější Katka a to Anetu naštvalo.

3 Aneta se chtěla Katce nějak vymstít , tak pozvala Katku k sobě domu a a řekla jí ať se vyfotí bez oblečení. Katka jelikoš to byla její nejlepší kamarádka to udělala.. Ale Aneta to chtěla pod jiným účelem .. Dala to na internet a pomlouvala a zesměšňovala svou kamarádku , která jí věřila.Dále aby toho nebyl málo Aneta to řekla všem lidem ve třídě a ty se jí také smály a posílali jí výhružné smsky. Katka se proto začala bát chodit do školy.Proto bez toho aby to oznámila matce utekla Katka z domu.Vzala si nějaké peníze a šla

4 Katka nasedla na nejbližší autobus a jela co nejdál mohla
Katka nasedla na nejbližší autobus a jela co nejdál mohla. Ale tím jak z toho byla vystresovaná a šoková šla po kolejích a nevnímala svět.V tu chvíli jel vlak,troubyl blikal světli ale Katka šla dál a vlak už se nemohl zastavit a tak Katku porazil.Katka zemřela a její kamarádka si uvědomila co udělala a byla z toho moc smutná.

5 Konec


Stáhnout ppt "Dejmlová Karolína Příběh o dívce a jejích přátelích."

Podobné prezentace


Reklamy Google